Meghan Markle a făcut un pas important pentru a intra în familia regală

simeon stalpnicul png
Meghan Markle face orice pentru a deveni prinţesăFoto: splash

Actriţa Meghan Markle a început pregătirile necesare pentru a se putea căsători cu prinţul Harry al Marii Britanii, fiul priţului Charrles şi al regretatei prinţese Diana, nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

Marţi seara a fost botezată viitoarea prinţesă Meghan Markle, de 36 de ani. Ea a fost botezată cu apă din Iordan în Biserica Anglicană la Capela Regală de la Palatul St. James din Londra de Arhiepiscopul de Cantebury, Justin Welby.

Ceremonia a fost secretă, iar prinţul Harry (33 de ani) a fost alături de viitoarea lui mireasă. Botezul este considerat foarte important pentru Regina Elisabeta a II-a, care este şef al Bisericii Anglicane. La ceremonia care a durat 45 de minute a mai participat viitorul socru, prinţul Charles, şi soţia acestuia, Camilla. Arhiepiscopul de Cantebury îi ajută pe Meghan şi Harry în vederea pregătirii nunţii lor care va avea loc la Capela St. George de la Castelul Windsor, la 19 mai. Meghan a fost crescută în Biserica Episcopală, care are similarităţi cu Biserica Anglicană, însă a absolvit liceul catholic în Los Angeles. La scurt timp după ce s-a logodit cu prinţul Harry, în noiembrie, surse de la palat au dezvăluit planurile ei de a se boteza oficial în Biserica Anglicană. Harry a fost botezat în Biserica Anglicană la scurt timp după ce s-a născut. Actriţa din filmul “Suits” calcă pe urmele lui Kate Middleton, de 36 de ani, care a fost confirmată în Biserica Anglicană într-o slujbă privată care a avut loc la Palatul St. James, cu câteva săptămâni înainte de căsătoria ei cu prinţul William (35 de ani), din 2011.

simeon stalpnicul png
A ]nceput produc'ia de obiecte cu chipul mirilorFoto: Hepta
simeon stalpnicul png
S-au confecţionat păpuşi după chipul mirilorFoto: Hepta

simeon stalpnicul png
Suvenirurile se vând deja ca pâinea caldăFoto: Hepta
cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
cub mircea bravo png
cheibicaz Sursadansofronia jpg
militar mort focsani jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg