Meghan Markle a împlinit 40 de ani! Ducesa de Sussex, felicitată de Regină și de Prințul William

4 august 2021
article img
Meghan Markle a împlinit 40 de aniFoto: Getty Images

Meghan Markle a împlinit 40 de ani pe 4 august. Regina Elisabeta a II-a și prințul William i-au urat "La mulţi ani!" ducesei de Sussex. Ea îşi va sărbători ziua la Montecito, California, unde locuieşte împreună cu prinţul Harry şi cu cei doi copii ai lor, Archie şi Lilibet.

Cu această ocazie, contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a a distribuit mai multe poze cu Meghan şi i-a urat "La mulţi ani!". Într-una dintre fotografii, Meghan apare alături de regină la primul lor eveniment public la Chester în 2018.

article img

 Prinţul William şi soţia sa, Kate, au distribuit la rândul lor un mesaj de felicitare pentru Meghan pe contul lor de Twitter, alături de o poză a ducesei de Sussex pe plaja Bondi din Australia.

article img

Relaţia dintre ducii de Sussex şi restul familiei regale este una incertă din ianuarie 2020, când cuplul şi-a anunţat planurile de a renunţa la statutul lor de membri "seniori" ai familiei regale. Ulterior, cei doi au acordat interviuri unor personalităţi ca Oprah Winfrey şi Dax Shepherd, ceea ce nu a aplanat tensiunile și zvonurile.

Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori de la mutarea lor SUA în martie 2020 - întâia oară pentru înmormântarea bunicului său şi a doua oară pentru a dezveli o statuie a mamei sale, Diana, la Palatul Kensington.