Meghan Markle a refuzat invitația de la Premiile Emmy. Care sunt motivele


    Care sunt motivele pentru care Meghan Markle a refuzat să participe la ediția de luna viitoare a Premiilor Emmy Foto: Getty
Care sunt motivele pentru care Meghan Markle a refuzat să participe la ediția de luna viitoare a Premiilor Emmy Foto: Getty

Meghan Markle a refuzat politicos invitația de a apărea în cadrul ediției de luna viitoare a Premiilor Emmy. Ducesa de Sussex primise distincția de invitat de onoare, însă se pare că promisiunile pe care i le-a făcut Prințului Harry primează! De când s-a căsătorit cu Ducele de Sussex, Meghan a renunțat la cariera sa în cinematografie, iar acum, se pare că nici măcar la o decernare de premii ce vizează acest domeniu nu se mai află pe lista de evenimente a lui Meghan.

Meghan Markle și-a luat în serios atribuțiile de Ducesă de Sussex și nu a uitat nicio clipă faptul că mariajul cu Prințul Harry a împins-o să facă și compromisuri. Înainte de relația cu actualul Duce de Sussex, Meghan avea o carieră în cinematografie, fiind cunoscută în special pentru rolul său din cunoscutul serial „Suits”. Transformarea în Ducesa de Sussex a venit la pachet, totuși, și cu renunțarea la a apărea pe micile ecrane în calitate de actriță.


    Meghan Marlke a interpretat personajul „Rachel” în serialul „Suits”Foto: Getty
Meghan Marlke a interpretat personajul „Rachel” în serialul „Suits”Foto: Getty

Meghan, în vârstă de 37 de ani, „a refuzat în mod politicos” invitația organizatorilor Premiilor Emmy, care au ajuns la cea de-a 70-a ceremonie și vor avea loc luna viitoare, la Microsoft Theater din Los Angeles. Surse apropiate anturajului cuplului regal au dezvăluit că Ducesa de Sussex şi Prinţul Harry fuseseră invitaţi la Premiile Emmy, în calitate de invitaţi speciali, conform tabloidului The Sun. Astfel, noua Ducesă de Sussex a renunțat la participarea la una dintre cele mai importante ceremonii de decernarea a premiilor de televiziune și la șansa ei de a-și lua rămas bun, în mod oficial, de la cariera sa în actorie, de la foștii colegi de platou și de la fanii serialului în care a fost protagonistă. 


    Meghan Markle a refuzat invitația de onoare la Premiile Emmy Foto: Getty
Meghan Markle a refuzat invitația de onoare la Premiile Emmy Foto: Getty

Motivul pentru care Meghan Markle ar fi refuzat invitația 

„Directorii  executivi şi NBC le-au oferit ei şi lui Harry invitaţia de a celebra alături de cele mai mari staruri, de a se întâlni cu prietenii ei din showbiz şi chiar de a prezenta un premiu. Speram ca Meghan să participe, aceasta fiind o modalitate de a-şi lua rămas bun de la fani şi colegii din «Suits»”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic. „Dar Meghan nu participă”, a completat sursa anterior menționată. Tabloidul sugerează faptul că decizia lui Meghan de a nu participa reprezintă „trasarea unei linii“ între fosta sa carieră şi noua sa viaţă regală.

Meghan Markle a anunțat că și-a încheiat cariera de actriță în cadrul interviului comun cu prințul Harry, de anul trecut, în care și-au anunțat logodna.

Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai la Castelul Winsor și au primit titulatura de duce și ducesă de Sussex. Premiul Emmy este un premiu american de televiziune considerat echivalentul premiului Oscar din cinematografie. 

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
masina culita jpg
shutterstock 2211785457 jpg
shutterstock 450568075 jpg
dorobantu mana jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg