Meghan Markle a rupt legătura cu tatăl ei. Care a fost motivul

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și tatăl ei nu mai sunt deloc apropiațiFoto: Getty
Meghan Markle și tatăl ei nu mai sunt deloc apropiațiFoto: Getty

Viața lui Meghan Markle s-a schimbat complet de când a devenit Ducesă de Sussex, însă nu se aștepta ca transformările să se întâmple și în relațiile cu membrii familiei ei. Dacă până de curând era la cuțite cu cei doi frați vitregi ai ei, acum povestea se întoarce, iar Meghan este foarte supărată pe tatăl ei, Thomas Markle. El nu a reușit să ajungă la nunta regală, dat fiind faptul că înaintea evenimentul a fost transportat de urgență la spital din cauza unui preinfarct.

Cu toate acestea, Thomas Markle a ținut să apară în «lumina reflectoarelor» chiar și cu prețul de a o înjosi pe fiica lui. Meghan nu s-ar fi gândit că odată cu trecerea de la nivelul de actriță, la cel de Ducesă s-ar schimba atât de multe lucruri în viața ei. Conform dailymail.co.uk, nu ar fi primit nicio urare de ziua tatălui de la fiica lui, Meghan. 

„Cearta” dintre Meghan și tatăl ei a pornit din momentul în care el s-a prezentat în cadrul unei emisiuni tv unde a oferit detalii din conversațiile purtate cu soțul fiicei sale, Prințul Harry. Acest lucru a deranjat-o enorm pe Meghan care pare că vrea să nu mai aibă nicio legătură cu el. Deși este o lege nescrisă, familia regală nu trebuie să-și spună părerile asupra politicii, însă Thomas Markle a făcut câteva mărturisiri cu privire la părerea Prințului Harry asupra Brexitului. 

Potrivit surselor dailymail.co.uk, Thomas Markle și fiica lui nu au mai discutat din momentul în care el a făcut respectivele mărturisiri. „Eu cred că este deschis să experimenteze”, a fost răspunsul lui Thomas Markle atunci când a fost întrebat dacă Prințul Harry susține Brexitul. 


    Thomas Markle și Meghan Markle au rupt legăturafoto: Hepta
Thomas Markle și Meghan Markle au rupt legăturafoto: Hepta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net