Meghan Markle acuză Casa Regală de rasism față de copiii ei și ai lui Harry! Ce a scos-o din sărite pe ducesă?

Ultima actualizare:

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a făcut declarații incendiare în ultimul ei interviu și a acuzat reprezentanții Casei Regale de atitudine rasistă față de copiii ei și ai lui Harry. Ducesa susține că cei care se ocupau de relația cu presa, de la Palatul Buckingham, îi interziceau categoric să publice pe social-media poze cu proprii ei copii. 

printul harry si meghan markle

Meghan Markle a dat în vileag Casa Regală britanică și a expus tot ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise, cât timp a locuit la palat cu soțul ei, Harry, duce de Sussex. 

Meghan a acordat un interviu de-a dreptul incendiar revistei The Cut în acre a acuzat reprezentanții Casei Regale de comportament rasist față de copii ei și ai lui Harry. Ducesa de Sussex susține că din cauza protocolului regal nu putea împărtăși imagini cu proprii ei copii pe social-media și că acest aspect era strict gestionat de aceiași oficiali ai Casei Regali care foloseau un limbaj rasist la adresa micuților ei.

Există literalmente o structură prin care, dacă vrei să postezi fotografii cu copilului tău, ca membru al familiei, trebuie mai întâi să le oferi Rotei Regale. De ce le-aș oferi o poză cu copiii mei oamenilor care vorbesc despre aceștia în termeni rasiști, în loc să am libertatea, ca mamă, de a împărtăși imaginile, pe social-media cu cei care îmi apreciază familia? Care este raționamentul din spatele acestor cerințe?.”, a menționat ducesa. 

Meghan Markle a mai criticat comportamentul membrilor de la Palatul Buckingham

Nu este clar dacă se referea la una sau mai multe persoane și dacă se referea la organizații de știri sau la instituția de presă din interiorul Casei Regale.

De asemenea, acuzațiile recente ale lui Meghan par să fie chiar și mai grave decât când ducesa de Sussex a acuzat un membru mai în vârstă al Casei Regale discutând despre culoarea culoarea pielii copilului ei nenăscut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net