Meghan Markle și prințul Harry, ieșire rară în oraș cu prietenii! Au celebrat sarcina fostei colege de liceu a ducesei

Meghan Markle și prințul Harry au purtat măști din parcarea restaurantului până în incinta localului
Meghan Markle și prințul Harry au purtat măști din parcarea restaurantului până în incinta localului

Meghan Markle (39 de ani) și prințul Harry (36 de ani) au fost surprinși în timp ce se duceau la cină pentru a sărbători vestea că bunii lor prieteni, David Foster și Katharine McPhee, vor deveni părinți. De când a început pandemia, cuplul a fost cam scump la vedere, folosindu-se mai mult de mijloacele online pentru a ține legătura cu fanii.

Ducele și ducesa de Sussex au fost văzuțu în timpul unei ieșiri cu prietenii în Montecito, săptămâna trecută. Este pentru prima dată când cuplul este văzut în această zonă, de când s-a aflat că au cumpărat un conac în cartierul californian exclusivist. Meghan Markle și prințul Harry s-au alătura prietenilor lor, la Lucky’s Steakhouse, unde au celebrat sarcina lui Katherine McPhee. În fotografiile de paparazzi, Harry și Meghan merg de mână în zona de parcare a restaurantului. Cei doi au purtat măști din parcarea restaurantului, până au ajuns în incinta localului.

David Foster și Katherin Mchpee au ajuns la restaurant la 19:20, iar ducii de Sussex i-au urmat în zece minute mai târziu. Cei doi au venit într-un SUV însoțiți de un șofer și personal de securitate. Cele două cupluri au petrecut în jur de două ore la restaurant. Katherine Mcphee și Meghan Markle sunt foste colege de liceu, iar acum partenerii lor de viață au devenit prieteni foarte buni.


    Meghan Markle și prințul Harry au purtat măști din parcarea restaurantului până în incinta localuluiFoto: AFP
Meghan Markle și prințul Harry au purtat măști din parcarea restaurantului până în incinta localuluiFoto: AFP

Meghan Markle și prințul Harry, de vorbă cu activista Malala Yousafzai 

Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit că s-au simțit norocoși că au asistat la primii pași ai fiului lor Archie în timpul crizei Covid-19, intr-un interviu virtual cu activista Malala Yousafzai, duminică (11 octombrie). Ducele și ducesa de Sussex, care locuiesc în prezent în conacul de 14 milioane de dolari din Santa Barbara, după ce au renunțat la îndatoririle regale în luna martie, au apărut într-un videoclip cu activista de 23 de ani, pentru a sărbători Ziua Internațională a Fetelor. Cuplul a discutat cu laureatul Nobel despre importanța dreptului fetelor la o educație echitabilă și au vorbit despre modul în care focarul Covid-19 a avut un impact disproporționat asupra accesului femeilor tinere la educație, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Meghan a dezvăluit că au avut „mult timp prețios de petrecut în familie” în timpul pandemiei, iar prințul Harry a declarat că: „Am fost amândoi acolo pentru primii pași ai lui Archie, prima sa fugă, prima sa cădere, totul”. Meghan a adăugat: „Este fantastic faptul că avem norocul să avem acest timp pentru a-l urmări crescând. În absența pandemiei, am călători și am lucra mai extern și am fi ratat multe dintre acele momente. ' Harry a adăugat: „Sunt momente cu adevărat speciale”. 

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană  Foto: Captură video
image
image
image
image
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg