Meghan Markle și prințul Harry, primele imagini de când s-au mutat în Canada! Sunt mai fericiți ca niciodată

image
Meghan Markle și Harry par mai fericiți ca niciodată

Meghan Markle și prințul Harry au fost fotografiați pentru prima oară de când s-au mutat în Canada, chiar de Ziua Îndrăgostiților, vineri (14 februarie). Ducii de Cambridge au fost surprinși pe aeroport. Micuțul Archie nu se afla cu părinții lui, conform presei canadiene.

Săptămâna trecută, ducii de Cambridge au fost în Statele Unite ale Americii. Joi (13 februarie), Meghan Markle a vizitat Universitatea Stanford, unde s-a întâlnit cu studenții și profesorii de acolo. Meghan Markle au stat departe de băiețelul lor, Archie (9 luni), până vineri, atunci când au revenit în Canada, țara în care s-au mutat în urmă cu mai bine de o lună, potrivit hellomagazine.com.

image
Meghan Markle și Harry par mai fericiți ca niciodatăFoto: Profimedia

Pe aeroport, Meghan Markle și prințul Harry au fost surprinși zâmbind fotografilor și fanilor. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, de când s-au hotărât să renunțe la îndatoririle regale și să se mute din Marea Britanie. Îmbrăcați „relaxat”, amândoi în blugi, Meghan și Harry au fost foarte fericiți să se întoarcă la noua lor casă. De când nu mai este obligată să se supună normelor regale, fosta actriță americană a adoptat un stil mai casual. Pe aeroportul din Canada a venit îmbrăcată într-o pereche de blugi închiși la culoare, o cămașă albastră și o jachetă neagră. Ducii de Cambridge și-au dorit o viață mai liniștită, departe de presa tabloidă din Regat.

Meghan și Harry au renunțat la finanțarea venită din partea familiei regale britanice și au promis că vor înapoia cele 2,8 milioane de euro pe care statul i-a cheltuit pentru a renova conacul FFrogmore, unde cei doi au locuit. 

Citește și

Sacrificiul dureros făcut de Prinţul Harry pentru a putea «părăsi» familia regală alături de Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle rămân fără titluri şi finanţare publică. La ce sunt nevoiţi să renunţe după «Megxit»

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg