"Melania ┼čtie de aventurile lui Trump. Au un aranjament"

28 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Melania ┼či Donald Trump par a avea probleme ├«n mariajfoto: Getty

Melania Trump ar ┼čtii totul despre aventurile so┼úului s─âu. Mai mult, ea ┼či pre┼čedintele SUA ar avea un aranjament ┼či c─âsnicia lor nu se va destr─âma a┼ča u┼čor. Dezv─âluirile au fost f─âcute de o actri┼ú─â de filme pentru adul┼úi, Alana Evans.

Declara┼úiile lui Evans au venit dup─â ce s-a aflat c─â Trump s-a culcat cu o alt─â starlet─â porno, Stormy Daniels, pe care ar fi pl─âtit-o apoi cu 130.000 de dolari pentru a p─âstra secretul. De┼či Daniels nu a vrut s─â mai comenteze subiectul, Alana Evans crede c─â acest lucru se datoreaz─â unui contract de confiden┼úialitate pe care starleta a fost nevoit─â s─â ├«l semneze. 

"E Prima Doamn─â ┼či e ├«ntr-o pozi┼úie dificil─â. Sfatul meu e cel pe care ├«l dau oric─ârei femeie - s─â nu ├«┼či lase b─ârbatul. C├ónd e┼čti un b─ârbat ├«ntr-o pozi┼úie de putere, so┼úia ta va ┼čtii c─â te vei culca cu diverse femei. Nu putem ┼čtii exact care este ├«n┼úelegerea dintre ei doi, dar nu e treaba nim─ânui", a spus Evans, conform mirror.co.uk. 

De ceva vreme, se pare c─â mariajul Melaniei cu Trump e pe butuci. Dup─â ce ┼či-a anulat prezen┼úa la un forum economic al─âturi de so┼úul s─âu, Melania s-ar fi mutat chiar de la Casa Alb─â la un hotel din Washington, fiind umilit─â de aventura pre┼čedintelui cu Stormy Daniels. 

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
Survivor semifinala (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
regina elisabeta harry meghan jpeg
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg