Melania Trump a vizitat zonele inundate de uragan, în pantofi cu toc de 10 cm

simeon stalpnicul png
Cuplul prezidențial nu s-a lăsat impresionat de condițiile meteo extremeFoto: Getty

Uraganul Harvey a făcut ravagii în statul american Texas, lăsând în urmă sute de gospodării complet inundate și îngreunând accesul salvatorilor. Cuplul prezidențial nu a părut însă prea speriat de dezastru, așa Melania n-a renunțat la ținuta sexy.

Fiind miliardari, Donald și Melania Trump sunt obișnuiți să poarte numai ținute de gală, impecabile, numai că de această dată, cuplul prezidențial nu a mers la o festivitate somptuoasă sau pe un teren de golf, ci într-o zonă afectată sever de inundațiile provocate de uraganul Harvey.

simeon stalpnicul png
Cuplul prezidențial a vizitat zonele afectate de inundațiile provocate de uraganul HarveyFoto: Getty

Conform The Telegraph, președintele și prima doamnă a Statelor Unite au vizitat, după cum cere protocolul oficial, zonele care au suferit pagube materiale dezastruoase. Au găsit mare parte din orașul Houston și împrejurimile sale acoperite de inundații, amenințare care a obligat 30.000 de oameni să fie evacuați, iar acum au nevoie de adăpost.

simeon stalpnicul png
Melania a optat pentru o ținută cool, dar deloc adecvată condițiilor meteoFoto: Getty

E greu de spus că președintele american nu a știut cum se prezintă peisajul în zona pe care a vizitat-o, însă nici el, nici soția sa nu au ales o garderobă prea potrivită pentru asemenea condiții meteorologice. Fotografii au surprins-o pe Melania Trump îmbrăcată cu pantaloni cu vedere la glezne și o geacă în stil „Top Gun”, la care a adăugat o pereche de pantofi cu toc de zece centimetri înălțime și ochelari de soare de aviator, cu toate că vremea nu a fost deloc însorită.

simeon stalpnicul png
Cuplul Trump este obișnuit doar cu ținutele impecabile, chiar și atunci când nu sunt adecvate condițiilor meteoFoto: Twitter

La rândul lui, Donald Trump a venit îmbrăcat cu ghete elegante de culoare cafenie și pantaloni de stofă foarte deschiși la culoare, deloc potriviți cu noroiul provocat de inundații. dacă s-ar fi turnat un film de acțiune în acel moment, Melania ar fi fost mai mult decât pregătită să joace în rolul salvatorului care rezolvă orice situație și este în același timp și elegant. Din păcate, nu au reușit decât să fie ridiculizați pe rețelele de socializare.

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
seceta pamant crapat jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
FotoJet (1) jpg
canicula bucuresti 1 jpeg
probleme de sanatate batrani jpeg