Melania Trump, apariție de 22.000 de dolari, la vot! Soția președintelui american a oferit o nouă lecție de stil

4 noiembrie 2020
article img
Melania Trump nu se dezminte: rochie de 4.500 de dolari și geantă Hermes, de 17.000 de dolari Sursă foto: Gettyimages

Melania Trump (50) este recunoscută pentru preferințele vestimentare sofisticate și pentru aparițiile care, nu de puține ori, au fost fost apreciate până și de cei mai înverșunați critici ai săi. Marți dimineață a votat în Florida și a oferit încă o dată o lecție de stil, într-o rochie Gucci, care a costat nu mai puțin de 4.500 de dolari.

Melania Trump s-a aflat în atenția fotoreporterilor marți dimineață, când a votat în Florida, în cadrul alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Soțul său, Donald Trump luptă împotriva lui Joe Biden și speră să reușească să obțină victoria, deși statisticile nu îi sunt deloc favorabile. Donald Trump a pierdut teren și o parte din elctorat din cauza declarațiilor controversate privind coronavirusul, dar și a acțiunilor sale, uneori iresponsabile, pe care le-a făcut la scurt timp după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul virus. 

article img
Melania Trump, ținută de peste 21.000 de dolari, în ziua votului Sursă foto: Gettyimages

Melania Trump s-a prezentat la o secție de votare din Florida, iar apariția ei cu sigurață nu a trecut neobservată. Prima doamnă a purtat o rochie, cu imprimeul clasic Gucci: lanțurile, care a costat 4.500 de dolari și o pereche de pantofi stiletto, de culoare nude. Însă nu rochia a fost cel scump articol ales de Melania pentru ziua cea mare, ci geanta semnată de celebrul brand Hermes Birkin, în valoare de aproximativ 17.000 de dolari, potrivit dailymail.co.uk.  Melania Trump nu s-a gândit atât de mult la pericolul reprezentat de pandemia de coronavirus și a decis să nu poarte masca de protecție. 

article img
Melania Trump este cunoscută pentru alegerile vestimentare costisitoare Sursă foto: Gettyimages

Melania Trump, boicotată de creatorii de modă americani 

Tom Ford, Marc Jacobs sau Sophie Theallet sunt doar câteva nume de designeri care și-au făcut un titlu de glorie din a anunța că nu sunt interesați s-o îmbrace pe Melania Trump. Fost manechin, pasionată de modă, Melania Trump nu a plâns prea mult în pumni și s-a orientat spre brandurile europene, cu a căror creații face furori ori de câte ori apare în public.