Melania Trump, în ținute de mii de euro chiar și atunci când vrea să pară modestă

simeon stalpnicul png
Melania Trump, sexy într-o cămașă albă din denimfoto: Getty Images

Fost manechin și adeptă a luxului, noua primă doamnă a SUA nu reușește deloc să coboare printre pământeni în privița vestimentației. Chiar și în împrejurări neoficiale, Melania Trump (47 de ani) poartă genți de mii de dolari și pantofi de la branduri de top.

Boicotul marilor creatori de modă după ce Donald Trump a câștigat alegerile din SUA n-a avut niciun efect aspra vestimentației primei doamne. Melania Trump a impresionat de atunci prin ținutele elegante, sofisticate și, mai ales, extrem de costisitoare.

În vreme ce Michelle Obama și Kate Middleton au reușit nu o dată să provoace vânzări uriașe brandurilor populare după ce au apărut în ținute de câteva sute de euro, pentru Melania Trump aceasta pare să fie mai degrabă o misiune imposibilă.

După ce a provocat un adevărat scandal cu haina de 51.500 de dolari purtată în ultima zi a turneului european, la sfârșitul lunii mai, soția lui Donald Trump a încercat să adopte ținute mai accesibile. Au trădat-o însă accesoriile.

simeon stalpnicul png
Melania Trump, cămașă din denim și geantă de 3.000 de dolarifoto: Getty Images

Duminică, 18 iunie, la întoarcerea de la Camp David, casa de vacanță tradițională a președinților americani, Melania a purtat o pereche de pantaloni kaki mulați și o cămașă albă din denim cu mânecile suflecate. Nimic spectaculos, dacă prima doamnă n-ar fi accesorizat această ținută cu niște sandale din piele de șarpe de la Manolo Blahnik, în valoare de 800 de dolari, și o geantă Celine Luggage Phantom de 3.000 de dolari.

simeon stalpnicul png
Melania Trump, în vacanță într-o rochie de designerfoto: Getty Images

Cu o zi înainte, la Camp David, Melania fusese fotografiată îmbrăcată într-o rochie cu mâneci bufante și broderie spartă semnată de Gabriela Hearst, cu prețul de catalog 1.795 de dolari, încinsă în talie cu o curea Michael Kors.

simeon stalpnicul png
Melania Trump a purtat o geantă de 10.000 de dolari în ziua în care s-a mutat oficial la Casa Albăfoto: Getty Images

Iar în ziua în care s-a mutat oficial la Casa Albă, Melania a purtat pantaloni Dolce & Gabbana și bluză Bally, iar ca accesorii a ales o geantă Hermes Birkin de 10.000 de dolari și pantofi Manolo Blahnik.

Roger E  Mosley car crash jpg
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg