Melania Trump, ├«n ╚Ťinute de mii de euro chiar ╚Öi atunci c├ónd vrea s─â par─â modest─â

simeon stalpnicul png
Melania Trump, sexy într-o cămașă albă din denimfoto: Getty Images

Fost manechin ╚Öi adept─â a luxului, noua prim─â doamn─â a SUA nu reu╚Öe╚Öte deloc s─â coboare printre p─âm├ónteni ├«n privi╚Ťa vestimenta╚Ťiei. Chiar ╚Öi ├«n ├«mprejur─âri neoficiale, Melania Trump (47 de ani) poart─â gen╚Ťi de mii de dolari ╚Öi pantofi de la branduri de top.

Boicotul marilor creatori de mod─â dup─â ce Donald Trump a c├ó╚Ötigat alegerile din SUA n-a avut niciun efect aspra vestimenta╚Ťiei primei doamne. Melania Trump a impresionat de atunci prin ╚Ťinutele elegante, sofisticate ╚Öi, mai ales, extrem de costisitoare.

├Än vreme ce Michelle Obama ╚Öi Kate Middleton au reu╚Öit nu o dat─â s─â provoace v├ónz─âri uria╚Öe brandurilor populare dup─â ce au ap─ârut ├«n ╚Ťinute de c├óteva sute de euro, pentru Melania Trump aceasta pare s─â fie mai degrab─â o misiune imposibil─â.

Dup─â ce a provocat un adev─ârat scandal cu haina de 51.500 de dolari purtat─â ├«n ultima zi a turneului european, la sf├ór╚Öitul lunii mai, so╚Ťia lui Donald Trump a ├«ncercat s─â adopte ╚Ťinute mai accesibile. Au tr─âdat-o ├«ns─â accesoriile.

simeon stalpnicul png
Melania Trump, cămașă din denim și geantă de 3.000 de dolarifoto: Getty Images

Duminic─â, 18 iunie, la ├«ntoarcerea de la Camp David, casa de vacan╚Ť─â tradi╚Ťional─â a pre╚Öedin╚Ťilor americani, Melania a purtat o pereche de pantaloni kaki mula╚Ťi ╚Öi o c─âma╚Ö─â alb─â din denim cu m├ónecile suflecate. Nimic spectaculos, dac─â prima doamn─â n-ar fi accesorizat aceast─â ╚Ťinut─â cu ni╚Öte sandale din piele de ╚Öarpe de la Manolo Blahnik, ├«n valoare de 800 de dolari, ╚Öi o geant─â Celine Luggage Phantom de 3.000 de dolari.

simeon stalpnicul png
Melania Trump, ├«n vacan╚Ť─â ├«ntr-o rochie de designerfoto: Getty Images

Cu o zi ├«nainte, la Camp David, Melania fusese fotografiat─â ├«mbr─âcat─â ├«ntr-o rochie cu m├óneci bufante ╚Öi broderie spart─â semnat─â de Gabriela Hearst, cu pre╚Ťul de catalog 1.795 de dolari, ├«ncins─â ├«n talie cu o curea Michael Kors.

simeon stalpnicul png
Melania Trump a purtat o geantă de 10.000 de dolari în ziua în care s-a mutat oficial la Casa Albăfoto: Getty Images

Iar în ziua în care s-a mutat oficial la Casa Albă, Melania a purtat pantaloni Dolce & Gabbana și bluză Bally, iar ca accesorii a ales o geantă Hermes Birkin de 10.000 de dolari și pantofi Manolo Blahnik.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
image png
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
ghislaine maxwell printul andrew jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg