Mesajul disperat al tatălui unei fete dependente de droguri: „O încuiam în cameră”

Ultima actualizare:

    Acest tată se teme zilnic pentru viața fiicei sale, dependente de droguriFoto: Daily Mail
Acest tată se teme zilnic pentru viața fiicei sale, dependente de droguriFoto: Daily Mail

Tatăl unei adolescente de 16 ani, dependentă de droguri, a redactat o scrisoare deschisă către toate familiile care au trecut sau trec prin drama de a-și vedea propriii copii desfigurați de narcotice. El a povestit cu durere prin ce a trecut pentru a-și salva fiica de la pieire.

Sean O’Leary, originar din Kanata (Ottawa, Canada), a redactat o scrisoare pe contul său de Facebook despre momentele dramatice prin care a trecut fiica sa. El a fost inspirat de moartea unei alte adolescente, al cărui corp a cedat din cauza excesului de stupefiante, relatează Daily Mail.

O’Leary și-a exprimat durerea față de părinții care și-au pierdut copiii din cauza dependenței de droguri și a tras totodată un semnal de alarmă asupra faptului că problema cu care se confruntă orașul lor trebuie ținută în frâu. El a mărturisit că se teme în fiecare zi pentru viața fiicei sale, Paige:

„În fiecare dimineață, primul meu gând este să verific dacă Paige mai este în viață. Este un coșmar pe care-l trăiești în viața reală, mai ales atunci când ai și alți copii și trebuie să încerci să le faci viața cât mai normală posibil.”


    O'LEary și fiica sa când era micăFoto: Facebook
O'LEary și fiica sa când era micăFoto: Facebook

O’Leary a povestit și în cadrul unei emisiuni Tv locale că a cheltuit mii de dolari la psihologi și la diverși consilieri pentru a o face pe fiica sa să se lase de droguri. A fost nevoită să fie internată timp de zece săptămâni într-un centru de detoxifiere. „O încuiam în camera ei, o urmăream oriunde se ducea, a luam de pe stradă și o băgam cu forța în casă, chiar mă duceam neinvitat în casele oamenilor pentru a o lua pe fiica mea de acolo. Acasă la noi, erau mereu paramedici și polițiști”, a scris tatăl lui Paige în scrisoare.

Mai mulți părinți ai căror copii se confruntă cu problema drogurilor și-au spus public povestea și temerile și sunt de acord cu părerea lui O’Leary despre nevoia înființării unei rețele care să-i ajute pe acești copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net