Microbuz plin cu români, implicat într-un accident grav în Ungaria


    O persoană și-a pierdut viațaFoto: romaniatv.net
O persoană și-a pierdut viațaFoto: romaniatv.net

Un microbuz în care se aflau mai mulți pasageri români a fost implicat, duminică (15 noiembrie), într-un accident rutier foarte grav, care s-a produs în orașul Pusztaszer, din Ungaria. Din cauza vitezei, dar și a neatenției, șoferul microbuzului a intrat într-o mașină înmatriculată în Ungaria. O persoană și-a pierdut viața, iar alte 15 au fost rănite.

Accidentul s-a produs într-o intersecție din Pusztaszer. Microbuzul românesc nu ar fi acordat prioritate autoturismului înmatriculat în Ungraia, scrie romaniatv.net. Din primele verificări a rezultat că autoturismul era condus de o femeie din județul Csongrad, care a murit în urma impactului. 15 persoane aflate în microbuzul românesc au fost rănie.

Circulația în zona unde s-a produs accidentul a fost închisă, iar poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-au ciocnit cele două automobile. Purtătorul de cuvânt al poliției județului Csongrad, Szilvia Szabo, a declarat că pasagerii microbuzului implicat în accident sunt cetățeni români. Patru dintre ei au suferit leziuni grave, iar ceilalți 11 au fost răniți ușor. Toți pasagerii au fost transportați la unitățile sanitare din zonă pentru a primi îngrijiri medicale.

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
Soldati ucraineni in transee FOTO Captura Twitter jpg
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg