Mii de Moși Crăciun, beți și goi în plină stradă! Unde s-a întâmplat

14 decembrie 2015
image
Participanții au consumat cantități enorme de alcool

Mii de britanici îmbrăcați în Moș Crăciun au luat cu asalt străzile Londrei, duminică (13 decembrie), cu ocazia evenimentului anual numit SantaCon. Petrecăreții s-au îmbătat în baruri și au a ieșit să se distreze în stradă. Au uitat de inhibiții și s-au dezbrăcat până la piele, deși afară era destul de frig. Nici Crăciunițele nu s-au lăsat mai prejos. Englezoaicele au băut și au petrecut până în zori.

A devenit deja o tradiție pentru britanici să se îmbrăce în Moș Crăciun și să se îmbete pe străzile Londrei. „Târâtul” prin baruri și pe străzi este deja un lucru normal pentru ei, cu ocazia SantaCon. Parada s-a lăsat cu peripeții pentru unii dintre participanții care au consumat prea mult alcoo.

Mulți dintre ei au dormit pe străzi

image
Costumațiile de la SantaCon au fost cu adevărat inedite

Mulți dintre renii, elfii, crăciunițele și Moșii Crăciun au rămas întinși pe străzi sau rezemați de garduri, după ce au consumat cantități enorme de alcool. Cei care n-au mai reușit să ajungă acasă au dormit pe asfaltul rece. Alții s-au rostogolit la propriu, din pub în pub, ca să bea până în zori.

SantaCon este eveniment non-profit, care are loc anual la Londra, dar și în New York. Peste 1000 de oameni au luat parte la parada din acest an, potrivit cotidianului britanic The Daily Mail.

image
Polițiștii nu s-au arătat prea deranjați de petrecăreți și au pozat cu ei

Deși au fost avertizați să nu bea prea mult, britanicii nu pot fi opriți atunci când vine vorba de alcool. Însă, la eveniment au fost multe echipaje de poliție, care au făcut tot posibilul să țină petrecerea sub control. Mulțimea dezlănțuită a fost, însă, o misiune dificilă pentru autorități. Oamenii s-au suit pe garduri sau pe monumente, alții au leșinat de la prea multă băutură, iar petrecerea a durat până în zori.

image
Polițiștii nu s-au arătat prea deranjați de petrecăreți și au pozat cu eiFoto: Wenn

Cu toate acestea, polițiștii nu au părut prea deranjați de mulțimea beată, britanicii fiind cunoscuți pentru spiritul lor petrecăreț, dar prietenos. Evenimentul nu s-a lăsat cu incidente, doar cu o mare aglomerație la stațiile de metrou și cu câțiva Moși Crăciuni adormiți pe stradă.

image
Cei mai rezistenți au petrecut până în zori
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png