Miliardarul ASOS și-a îngropat cei trei copii uciși în atacurile din Sri Lanka. Mesajul dureros al familiei

5 mai 2019
image
Teroriștii au vizat bisericile și hotelurile de lux din Colombo

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, ╚Öi-a ├«nmorm├óntat cei trei copii mor╚Ťi ├«n atentatele din Sri Lanka, din duminica Pa╚Ötelui Catolic. Magnatul, care de╚Ťine magazinul ASOS, ╚Öi so╚Ťia sa ╚Öi-au luat la revedere s├ómb─ât─â, 4 mai, de la cei mici, ├«n cadrul unei ceremonii la care au participat membri ai familiei regale daneze, dar ╚Öi prim-ministrul Lars Lokke Rasmussen.

Dou─â dintre fiicele lui Anders Holch Povlsen, Alma ╚Öi Agnes, dar ╚Öi b─âiatul lui, Alfred, au fost uci╚Öi ├«n atentatul de la hotelul Shangri La din capitala statului Sri Lanka, Colombo. Singurul copil care a supravie╚Ťuit a fost Astrid. ╚śi miliardarul ar fi fost r─ânit ├«n atac, dar nu se ╚Ötie c├ót de grav. 

Cei trei copii au fost ├«nmorm├ónta╚Ťi la catedrala Aarhus din Danemark, ├«n sicrie albe, pe care p─ârin╚Ťii lor au pus mun╚Ťi de flor, roz, mov ╚Öi albastre. 

image
Anders Holch Povlsen, al─âturi de so╚Ťia Anne ╚Öi fiica Astrid, la ├«nmorm├óntarefoto: EPA-EFE

Conform mirror.co.uk, ├«ntreaga catedral─â a fost decorat─â cu flori ├«n cele trei culori ╚Öi baloane. ├Än timpul slujbei, familia a transmis un mesaj ├«n care a descris pierderea celor trei copii ca fiind complet de ne├«n╚Ťeles. ÔÇŁ├Änconjura╚Ťi de cei care ne iubesc, prieteni, colegi, familie, vom reu╚Öi s─â trecem peste asta. Apreciem umanitatea care a fost ar─âtat─â nu doar copiilor no╚Ötri, dar tuturor victimelor atacurilor nemiloase din Sri LankaÔÇŁ. 

image
La ceremonie au participat ╚Öi Prin╚Ťesa Mary a Danemarcei ╚Öi copiii ei, Prin╚Ťesele Isabella ╚Öi Josephine, care au pl├óns pe tot parcursul slujbei

La ceremonie au participat ╚Öi Prin╚Ťesa Mary a Danemarcei, dar ╚Öi copiii ei, Prin╚Ťesele Isabella ╚Öi Josephine, care au pl├óns pe tot parcursul slujbei. ╚śi premierul ╚Ť─ârii, Lars Lokke Rasmussen, a venit s─â aduc─â un ultim omagiu celor trei copii uci╚Öi ├«n Sri Lanka

image
Premierul danez a venit și el la înmormântare

Ce avere are Anders Holch Povlsen

Anders Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca. Averea sa a fost estimat─â la 7,9 miliarde de dolari, potrivit informa╚Ťiilor f─âcute publice de Forbs. Miliardarul ╚Öi so╚Ťia lui, Anne Storm Pedersen, de╚Ťin aproximativ 80.000 de hectare de p─âm├ónt ├«n Sco╚Ťia ╚Öi militeaz─â pentru protejarea zonei ╚Öi prezervarea acesteia. 

Anders Holch Povlsen de┼úine lan┼úul interna┼úional de ├«mbr─âc─âminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare ac┼úionar unic al companiei de retail online de ├«mbr─âc─âminte ┼či cosmetice Asos.

image
Anders Povlsen ╚Öi so╚Ťia sa, Anne

Anders Holch Povlsen deţine afaceri în România 

Anders Holch Povlsen a adus un aport de trei milioane de euro la capitalul companiei bra╚Öovene Wildland SRL, pe care o ╚Öi administreaz─â al─âtui de germanul Cristoph Promberger, informez─â transilvaniabusiness.ro. Funda┼úia urm─âre┼čte cump─ârarea pentru conservare a p─âdurilor din jude┼úul Arge┼č ┼či argumenteaz─â c─â aceasta este cea mai sigur─â ┼či eficient─â modalitate prin care aceste arii vor putea fi protejate pentru ca ulterior s─â fie creat un parc natural. ├Än statutul funda┼úiei de┼úinute de Cristophe Promberger ┼či de Anders Holch este inclus─â clauza prin care toate suprafe┼úele cump─ârate pentru a alc─âtui viitorul parc vor fi donate statului rom├ón ├«n momentul ├«n care ÔÇ×acesta va putea asigura administrarea parcului, ├«n conformitate cu statutul s─âuÔÇŁ.

253 de oameni au murit în cele opt atacuri din duminica Paștelului Catolic 

image
Anders Holch Povlsen, al─âturi de so╚Ťia Anne ╚Öi fiica Astrid, la ├«nmorm├óntare

Opt explozii au avut loc ├«n Sri Lanka, ├«n duminica Pa╚Ötelului Catolic, pe 21 aprilie, in care ┼čase ini┼úiale, urmate de alte dou─â. Trei biserici ┼či trei hoteluri au fost ┼úintele atacurilor. Cele trei hoteluri de lux, Shangri La, Kingsbury ┼či Cinnamon Grand (preferat de politicieni), se aflau toate ├«n capitala Colombo, la fel ca ┼či biserica St. Anthony, dar ┼či casa de oaspe┼úi de l├óng─â Gr─âdina Zoologic─â Dehiwala, ┼či locul unde au fost uci┼či cei trei poli┼úi┼čti, Dematagoda. 

O alt─â explozie a avut loc la nord de Colombo, ├«n Negombo, la biserica St. Sebastian, iar a opta explozie a fost ├«n vestul ┼ú─ârii, la biserica Zion din Batticaloa.  

253 de oameni au murit ╚Öi peste 500 au fost r─âni╚Ťi ├«n atacurile teroriste care au fost revendicate de o fac╚Ťiune extremist─â islamist─â. Autorit─â╚Ťile din Sri Lanka au fost avertizate de serviciile secrete din India cu privire la atentatele teroriste. National Thowheed Jamat a f─âcut obiectul unei alerte de polli╚Ťie care avertiza c─â mi╚Öcarea preg─âtea atentate ├«mpotriva unor biserici ╚Öi a ambasadei Indiei la Colombo. Cu toate acestea, autorit─â╚Ťile nu au luat nicio m─âsur─â de prevedere. 

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Arde cruci╚Ö─âtorul de rachete Moskva, cea mai important─â nav─â rus─â din Marea Neagr─â/ Ucrainenii sus╚Ťin c─â au lovit nava cu dou─â rachete, ru╚Öii spun c─â a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg