Milionară prin forțe proprii, la numai 16 ani! Cum a reușit să facă asta?

Are numai 16 ani și se laudă cu o avere de 2 milioane $. Americanca Alina Morse, de 16 ani, este un exemplu pentru copiii din generația ei. Ea a înființat compania de dulciuri fără zahăr Zollipops și este în prezent directorul firmei pe care o conduce împreună cu tatăl ei.

Alina Morse a visat dsă fie director de când avea 3 ani - foto Instagram
Alina Morse a visat dsă fie director de când avea 3 ani - foto Instagram

Cărui copil din lumea asta nu îi plac dulciurile? Însă puțini reușesc să transforme din această pasiune pentru acadele un veritabil imperiu financiar. Alina Morse este cel mai bun exemplu că uneori visele devin realitate! Ideea înființării companiei i-a venit în 2015 când i-a propus tatălui ei să îi cumpere doar dulciuri pe bază de xilitol, pentru că îi reproșa că mănâncă prea mult zahăr.

Afacerea a început în familie

Au început inițial cu acadele colorate pe care Alina și părinții ei le preparau în casă și apoi le vindeau copiilor de pe stradă, explicându-le că ”nu conțin zahăr”. În prezent, dulciurile Zollipops sunt extrem de diversificate și se vând în peste 25.000 de magazine de pe întreg teritoriul SUA. Alina a angajat-o pe sora ei Lola Morse pentru a fi imaginea firmei și Lola se ocupă de promovarea produselor pe canalul de YouTube.

Acadelele colorate se vând în SUA, China, Coreea și Marea Britanie - foto Instagram
Acadelele colorate se vând în SUA, China, Coreea și Marea Britanie - foto Instagram

Alina Morse locuiește cu părinții

Alina locuiește cu mama ei Suzanne, director de vânzări și tatăl ei Tom, în Wolverline Lake, Michigan. Afacerea de familie a cunoscut succesul în 2018 când a înregistrat încasări de peste șase milioane $ din cele 7.000 de magazine unde își distribuise dulciurile. În prezent, bomboanele și caramelele ei se vând în SUA, China, Coreea și Regatul Unit. ”Am vrut să fiu director de când aveam trei ani și după ce termin colegiul voi intra la Facultate pentru a mă perfecționa în domeniul afacerilor”, a declarat tânăra pentru un post de televiziune american.

La 16 ani și-a cumpărat o decapotabilă la mâna a doua - foto Instagram
La 16 ani și-a cumpărat o decapotabilă la mâna a doua - foto Instagram

Îi învață și pe alții cum să aibă succes

Alina are o strânsă relație cu toți angajații ei și s-a implicat în mai multe campanii de ajutorare a persoanelor nevoiașe în perioada pandemiei de COVID-19. Atunci când nu are treabă la birou, Alina Morse participă la diferite forumuri economice pentru tineri și se plimbă prin școlile gimnaziale unde le povestește fanilor ei de pe Instagram ”cât este de ușor să ajungi milionar dacă ești hotărât să faci ce îți place”.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net