Milionarul Cornel Tăbăcaru a petrecut Revelionul printre balene şi rechini, la cel mai mare parc acvatic din lume

De Revelion, unele persoane aleg să încerce lucruri noi şi să adune experienţe inedite. Dacă în mod traditional, ne adunăm cu familia şi prietenii pentru a ciocni un pahar de şampanie, milionarul român Cornel Tăbăcaru a preferat să petreacă noapte dintre ani la un parc acvatic, printre rechini şi balene.

Cornel Tăbăcaru foto: Facebook
Cornel Tăbăcaru foto: Facebook

Milionarul Cornel Tăbăcaru, cunoscut drept "părintele" dozatoarelor TEC, a petrecut Revelionul 2022 la cel mai mare parc acvatic din lume, Seaworld din Orlando, SUA.

"Un loc pentru copii mici, mari și foarte mari", a declarat milionarul, într-o intervenţie la Antena 3.

El a participat la un show de dresaj cu balene, a pus mâna pe pisici de mare şi a stat printre foci, pinguini şi chiar rechini.  

"A fost un an greu, o să fie un an normal - spun ei, Nu există rău sau bun. Există greu sau mai puțin greu", a transmis Cornel Tăbăcaru la început de An Nou. 

Cum a ajuns Cornel Tăbăcaru să facă afaceri cu suc

Cornel Tăbăcaru mai este cunoscut şi drept „milionarul TEC”, datorită afacerilor cu sucurile cu același nume, pe care le-a comercializat după anii ’90 în țara noastră.

Totul a început imediat după Revoluţie, când a plecat cu familia în Canada. Nu a stat decât 9 zile, timp în care şi-a dat seama că nu are ce face acolo. În aeroport, la întoarcerea spre casă, şi-a cumpărat un suc şi atunci a observat că lichidul nu i s-a pus în pahar dintr-o sticlă.

”Am zis, «dă, bre şi mie un suc». În loc să-mi dea din sticlă, a apăsat pe ceva. Am cerut să văd şi eu. Pe atunci, noi nu aveam decât brifco, cico şi lămâiţa. Am sunat-o pe Alina (n.r. soţia sa) şi i-am zis că din toată sărăcia mea iau şi eu patru dozatoare şi am început să aduc concentrate de băuturi răcoritoare. De la 4 dozatoare, am ajuns la 4.000. Cum la fiecare dozator lucrau 3 oameni, înseamnă că dădeam de lucru la 12.000 de oameni. Pentru a fi afacerist trebuie să ai talent şi să munceşti mult. Altfel nu faci treabă. În anii ‘90 dormeam câte 4 ore pe noapte”, ne-a povestit Tăbăcaru. 

Cornel Tăbăcaru, primul milionar român

În 1991, a devenit primul milionar român. Tăbăcaru a investit în afaceri imobiliare, având mai multe proprietăți în lume şi locuieşte şase luni pe an în Ontario, Canada, şi şase în Costa Rica. Averea sa a fost estimată la peste 60 de milioane de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net