Ministerul britanic al Finanţelor din Londra a fost stropit cu 1.800 de litri de sânge fals

image
Extinction Rebellion a stropit cu sânge fals sediul Ministerului britanic al Finaţelor, la Londra, cu ajutorul unui vehicul al pompierilorFoto Twitter/News.ro

Mişcarea ecologistă «Extinction Rebellion» a stropit cu sânge fals sediul Ministerului britanic al Finaţelor, de la Londra, cu ajutorul unui vehicul al pompierilor Această acțiune a avut ca scop denunțarea finanțării proiectelor dăunătoare mediului.

Activiştii mișcării «Extinction Rebellion» au declarat că au folosit furtunurile de incendiu ale unui vehicul de pompieri - casat - pentru a stropi cu 1.800 de litri de fals sânge faţada sediului ministerului, cu doar câteva zile înaintea unei acţiuni mondiale a mişcării, potrivit news.ro.

Ei au afişat o banderolă care proclama «STOP FUNDING CLIMATE DEATH» (n.r. «Opriţi finanţarea morţii mediului»). Această acţiune vizează să ”sublinieze incoerenţa Guvernului britanic, care insistă asupra faptului că Regatul Unit se află în fruntea lumii în domeniul luptei împotriva modificărilor climatice şi investeşte sume enorme în proiecte de explorare a unor combustibili fosili, puternic emiţători de emisii de carbon”, subliniază Extinction Rebellion într-un comunicat.

Mişcarea preconizează numeroase acţiuni, începând de luni, în 60 de oraşe din întreaga lume, în semn de protest faţă de lipsa de acţiune în lupta împotriva încălzirii globale.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
barbat arestat jpeg
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg