Moarte stupidă! Un bărbat de 42 de ani s-a înjunghiat singur cu un cuțit pe care îl purta la gât

Polițiștii au declarat, inițial, că Patrick Kenney Jr. ar fi fost atacat și a fost găsit prăbușit în parcarea unui restaurant. Însă mai târziu au ajuns la concluzia că bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a înjunghiat singur, în mod accidental, cu un cuțit pe care îl purta la gât. 

Cum a murit un bărbat Foto: Pixabay.com (imagine ilustrativă)
Cum a murit un bărbat Foto: Pixabay.com (imagine ilustrativă)

Moarte suspectă în cazul lui Patrick Kenney Jr

Patrick Kenney Jr, de 42 de ani, a fost găsit în stare foarte gravă în fața unui restaurant din Saugus, Massachusetts, unde a participat la o petrecere aniversară. A murit în scurt timp, la spital. Atunci când a fost găsit, avea un cuțit legat de gât cu un șnur, a declarat o sursă apropiată anchetei, scrie Digi24.ro.

Nu s-a aflat care era scopul cuțitului și de ce Kenney îl purta la gât. Postul local de știri Boston25 a precizat că o sursă a spus că moartea bărbatului ar fi fost cauzată de un „colier în formă de cuțit”, nu de un cuțit legat de gât.

Patrick Kenney Jr a decedat la 42 de ani Foto: captură Digi24
Patrick Kenney Jr a decedat la 42 de ani Foto: captură Digi24

Cum s-a rănit Kenney

Potrivit anchetatorilor, Kenney s-a împiedicat și a căzut în parcarea restaurantului, în timp ce mergea spre autobuzul cu care urma să se întoarcă acasă și astfel s-a rănit în cuțit. Familia lui Kenney a vorbit cu presa locală și a spus că moartea lui a fost un accident ciudat și că anchetatorii au stabilit în mod cert cu nimeni altcineva n-a mai fost implicat.

Ce declarase familia 

„Familia noastră plânge pierderea lui Patrick, în special soția Lauren și cei doi copii, și încercăm să găsim un sens al acestei tragedii oribile. Patrick a fost un tată iubitor, un soț, frate, fiu și un prieten loial pentru multe persoane”, a transmis familia.

A murit după ce s-a împușcat din greșeală

Anul trecut, paramedicii s-au luptat să îi salveze viața unui bărbat de 36 de ani care s-a împușcat din greșeală cu arma de vânătoare. Potrivit surselor Antena 3 CNN, partida de vânătoare era pentru mistreți, iar muniția pentru mistreți este una specială. Nu sunt cartușele clasice cu alice, ci cartușe cu un singur proiectil, care să poată străpuge pielea mistrețului. Partida de vânătoare era autorizată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net