Momentul emoționant când o femeie fără casă îşi revede prietenele

3 martie 2016
article img
Lisa Moore (centru) a fost salvată de prietenele ei din copilărie, Amanda Phillips (stânga) și Ann Preece (dreapta)Foto: The Big Red Bag Co.

Prietenii din copilărie nu se uită niciodată. Așa sună și povestea Lisei Moore, care locuiește pe străzile din Birmingham (Regatul Unit al Marii Britanii) de câteva luni bune. Femeia a apărut în presa locală, iar prietenele ei cele mai bune din copilărie, Amanda Phillips și Ann Marie Preece, au văzut-o la televizor. Acestea au făcut tot posibilul să o întâlnească, iar reuniunea lor emoționantă a fost filmată.

Lisa Moore le-a întâlnit pe Amanda Phillips și Ann Marie Preece pe când era copil, la școala primară din Nuneaton, Warkickshire. Au pierdut legătura când Lisa s-a mutat din oraș, acum mai bine de un deceniu. Amanda și Ann au văzut la știri că prietena lor din copilărie locuiește pe străzi și că nu are niciun venit și s-au decis să o ajute.

Phillips și Preece au făcut câteva vizite în Birmingham, dar nu reușeau s-o găsească pe prietena lor. Cu ajutorul fundației caritabile The Big Red Bag Co., cele două femei au găsit-o, în cele din urmă, pe Lisa Moore. Acum, prietenele femeii sunt determinate să o ajute să își găsească un job și o casă. 

„Am fost emoționant să o reîntâlnesc pe Lisa. Au fost multe lacrimi, dar și râsete”, a povestit Amanda Phillips, pentru Birmingham Mail.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!