Motivul pentru care Melania Trump pozeaz─â mereu cu gura ├«ntredeschis─â. Exper╚Ťii au dat-o de gol!

simeon stalpnicul png
Iată motivele pentru care Melania Trump pozează mereu cu gura întredeschisă Foto: Getty

Melania Trump, Prima Doamn─â a Statelor Unite, ╚Öi-a format un obicei din a poza numai ├«ntr-un anumit mod, cu gura ├«ntredeschis─â, acest stil fiind subiectul multor glume r─âsp├óndite ├«n mediul online, de c─âtre internau╚Ťi, de-a lungul timpului. Dac─â ini╚Ťial acest stil de a poza a fost considerat ca fiind o pur─â coinciden╚Ť─â, ulterior, exper╚Ťii ├«n gestic─â au explicat c─â Melania adopt─â acest ÔÇ×trucÔÇŁ ├«n mod con╚Ötient, pentru a-i asigura c├óteva beneficii ├«n plus, atunci c├ónd este imortalizat─â ├«n poze. Iat─â motivele!

Melania Trump ╚Öi-a f─âcut un obicei din a poza cu gura u╚Öor deschis─â, iar exper╚Ťii au explicat c─â acest lucru nu este o coinciden╚Ť─â, sau o eroare constant─â a fotografilor care o surprind numai ├«n aceste ipostaze, ci este un truc folosit de c─âtre Prima Doamn─â a Americii cu regularitate.

Melania Trump, ├«n v├órst─â de 48 de ani, a fost fotomodel, ╚Öi, astfel, cunoa╚Öte micile detalii care pot schimba o poz─â ├«n totalitate, f─âc├ónd manechinul s─â ÔÇ×p─âc─âleasc─âÔÇŁ aparatele de luat vederi. Pentru a ap─ârea ├«ntr-o lumin─â favorabil─â ├«n fotografii, se pare c─â Prima Doamn─â a g─âsit re╚Ťeta perfect─â, folosindu-se din plin de aceasta pentru ca fa╚Ťa s─â-i par─â mai tonifiat─â ╚Öi pentru a-╚Öi spori sex-appealul.

simeon stalpnicul png
Melania Trump recurge la acest truc pentru a părea mai senzuală și pentru ca trăsăturile ei să fie mai definiteFoto: Getty

Acest stil de a poza poart─â denumirea de ÔÇ×fish gapeÔÇŁ (gur─â de pe╚Öte) ╚Öi este foarte la mod─â printre celebrit─â╚Ťi, care doresc mereu o imagine sexy ╚Öi plin─â de senzualitate. Acesta presupune ca buzele s─â fie u╚Öor desp─âr╚Ťite, astfel atitudinea devenind mult mai seduc─âtoare: ÔÇ×Ar─â╚Ťi mult mai sexy atunci c├ónd gura este deschis─â pu╚Ťin. Buzele par mai mari dec├ót sunt ├«n realitate. La fel ╚Öi ochii, par mai mari. Suntem foarte atra╚Öi de ochii mari. De aceea ne plac bebelu╚Öii sau c─â╚Ťelu╚Öii. Iar aceast─â pozi╚Ťie ne face automat mai atractiveÔÇŁ, a dezv─âluit Traci Brown, expert ├«n limbaj corporal, potrivit celor de la MSN

simeon stalpnicul png
Melania pozează în acest mod în majoritatea timpului Foto: Getty

├Än aceea╚Öi not─â, conform expertului, aceast─â atitudine ajut─â foarte mult ╚Öi atunci c├ónd fotografia trebuie s─â eviden╚Ťieze o ╚Ťinut─â vestimentar─â ╚Öi mai pu╚Ťin frumuse╚Ťea modelului. Pentru a pune trucul ├«n practic─â, tot ce trebuie f─âcut este ca v├órful limbii s─â fie pozi╚Ťionat ├«n cerul gurii. 

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
roland stanescu jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png