Musculosul cu braţe de „Popeye Marinarul” se însoară cu o bombă sexy

Ultima actualizare:

    Chiril Tereşin şi Olesia Malibu se cred cel mai sexy cuplu rus
Chiril Tereşin şi Olesia Malibu se cred cel mai sexy cuplu rus

Toată planeta îl cunoaşte pe rusul Chiril Tereşin, de 21 de ani, sub denumirea de „Popeye marinarul”. Şi asta pentru că musculosul şi-a injectat în bicepşi şi tricepşi ulei sintetic pentru a-şi face muşchii să crească într-un mod nenatural. Recent, însă tânărul şi-a găsit iubirea vieţii lui. Se numeşte Olesia Malibu şi este fotomodel.

Toată lumea îi spune Popeye pentru că are braţele de 64 de centimetri. Nu le-a construit la sală, cu sudoare şi antrenamente, ci cu injecţii de ulei sintetic. Chiar dacă a fost la un pas să aibă braţele amputate din cauza unui şoc septic, Chiril Tereşin, de 21 de ani, este fericit de dimensiunea braţelor lui. Recent, tânărul a postat pe pagina lui de pe Internet o imagine alături de bomba sexy Olesia Malibu, cu mesajul că se vor căsători la jumătatea lunii septembrie.

Chiril şi Olesia se vor căsători luna aceasta
Chiril şi Olesia se vor căsători luna aceasta

Tânăra, care nu se sfieşte să pozeze în costum de baie sau fără costum de baie, este aşa de îndrăgostită încât crede că ea şi Chiril sunt un fel de Brad Pitt (54 de ani) şi Angelina Jolie (43 de ani) ai Rusiei. Şi pentru că la nuntă Chiril vrea să arate precum un Făt Frumos, a început să ţină o dietă neobişnuită. „Mănânc hrană de pisică, îndeosebi Whiskas de şase ori pe zi”, a scris tânărul care este convins că mâncarea pentru pisici este secretul unei vieţi sănătoase. La insistenţele iubitei lui, Chiril a vizitat mai mulţi chirurgi esteticieni cu rugămintea de a-i monta „muşchi din silicon” pe braţe.

Olesia este fotomodel şi pozează adesea sumar îmbrăcată
Olesia este fotomodel şi pozează adesea sumar îmbrăcată

Însă toţi medicii i-au spus că acest tip de operaţie este prea riscant pentru că îi poate afecta sever circulaţia sanguină periferică şi poate duce în mod inevitabil la amputarea membrelor. Chiar dacă braţele îl dor pentru că muşchii nu sunt dezvoltaţi natural, Chiril se antrenează în fiecare zi la sala de forţă cu greutăţi mici. El speră ca într-o bunăp zi să intre într-o competiţie de culturism şi să câştige un titlu. Medicii l-au avertizat că uleiul sintetic poate produce embolism pulmonar, afectează sistemul nervos, produce infecţii, chisturi cu cristale de ulei şi poate duce la deces.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net