Nici acum nu au îngropat securea războiului! Ce mesaj îi transmite sora vitregă lui Meghan Markle

Ultima actualizare:
Thomas Markle a oferit, de nenumărate ori, declaraţii controversate despre fiica sa, ducesa de Sussex
Thomas Markle a oferit, de nenumărate ori, declaraţii controversate despre fiica sa, ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex a devenit mama unui băieţel perfect sănătos luni, 6 mai, iar alături de ea în momentul naşterii au fost prinţul Harry şi mama sa, Doria Ragland. Meghan nu are o relaţie prea bună cu ceilalţi membri ai familiei sale, tatăl ducesei oferind în nenumărate rânduri declaraţii controversate despre propria fiică. Iată că de această dată a venit rândul surorii vitrege mai mari să facă afirmaţii deplasate şi să încerce să obţină iertarea lui Meghan Markle.

Samantha Grant, sora vitregă mai mare a ducesei de Sussex, a oferit un interviu publicaţiei britanice dailymail.co.uk în care a vorbit despre cel mai nou membru al familiei regale, micuţul Archie Harrison. A profitat de ocazie pentru a-i transmite un mesaj surorii sale şi a o ruga să găsească puterea de a-l ierta pe tatăl ei, Thomas Markle pentru toate problemele pe care i le-a creat de-a lungul timpului. “Cred că naşterea lui Archie este un eveniment important din punct de vedere istoric şi, deşi adulţii din familie au multe lucruri de lămurit, mi-ar plăcea foarte mult sp ajungă la o înţelegere. Noi am făcut primul pas spre Meghan, acum este rândul ei să facă acelaşi lucru”, a declarat Samantha Grant, pentru ca apoi să sublinieze că „viaţa este mult prea scurtă ca Meghan să refuze să poarte o discuţie cu propriul tată”.

Sora vitregă a ducesei de Sussex este ţintuită într-un scaun cu rotile
Sora vitregă a ducesei de Sussex este ţintuită într-un scaun cu rotile

Samantha Grant i-a adresat lui Meghan, în repetate rânduri, cuvinte jignitoare prin intermediul diferitelor publicaţii şi nu a ezitat să o defăimeze în mod public. În urma interviurilor controversate pe care le-au oferit ea, dar şi Thomas Markle, ducesa de Sussex a hotărât să întrerupă orice legătură cu membrii propriei familii, doar mama sa, Doria Ragland ,fiind ruda care a participat la nunta regală care a avut loc anul trecut pe 19 mai.  

Mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, a fost singura rudă, din partea miresei, care a participat la nunta regală din 19 mai 2018
Mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, a fost singura rudă, din partea miresei, care a participat la nunta regală din 19 mai 2018

Nu doar sora vitregă a lui Meghan a oferit un interviu după naşterea bebeluşului regal, ci şi tatăl acesteia, Thomas Markle. Bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a declarat:  „Sunt fericit să aud că mama şi copilul sunt bine. Mă mândresc cu faptul că nepotul meu a venit pe lume în cadrul Casei Regale a Marii Britanii şi sunt sigur că va creşte onorabil, demn de a servi coroana cu simţ de răspundere şi onoare. Îi transmit felicitări fiicei mele, ducesei de Sussex şi soţului ei, prinţului Harry. Fie ca Dumenzeu să o protejeze pe regină”! , au fost cuvintele lui Thomas Markle.

Thomas Markle a lipsit de la nunta fiicei sale


    Thomas Markle a oferit, de nenumărate ori, declaraţii controversate despre fiica sa, ducesa de SussexFoto: Captură video
Thomas Markle a oferit, de nenumărate ori, declaraţii controversate despre fiica sa, ducesa de SussexFoto: Captură video

Thomas Markle a lipsit de la nunta fiicei sale, Meghan Markle, din cauza unei operații la inimă. El a fost operat și a anunțat cu doar trei zile înainte că nu poate participa la eveniment. Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai, devenind ducele și ducesa de Sussex.

Deși nu a fost prezent la nunta regală, Thomas a declarat că a urmărit cu interes și emoție evenimentul la televizor, conform TMZ, susținând faptul că Meghan a arătat extraordinar în rochia de mireasă și trasmițându-le celor doi miri numai fericire și împlinire, în viața de cuplu.

Sora vitregă a lui Meghan Markle doreşte să reia legătura cu ea, după 10 ani de tăcere

Meghan la televizor din confortul propriei case din Florida, a declarat pentru publicaţia britanică The Sun faptul că îţi doreşte enorm să se împace cu actuala ducesa de Sussex.

"L-am urmărit pe pastor vorbind despre iubire şi solidaritate, dar şi despre iertare şi am sperat din tot sufletul că aceste cuvinte vor ajunge la sufletul lui Meghan. Dacă ar fi să urmăm acest principi ca familie, ar însemna faptul că ar trebui să muncim împreună pentru a aduce pace în cadrul ei. Simt o obligaţie morală să me deschid faţă de ea şi să nu mă izolez. Sper să simtă şi ea aceiaşi obligaţie şi să dorească să comunice cu minte la un moment dat. Dacă vrea să facă acest lucru, eu sunt deschisă comunicării. Dacă simte că familia Markle nu este demnă de ea şi se dezminte de noi, să ţină minte că asta înseamnă că acţionează fix în direcţia contrară faţă de ce pastorul a propovăduit la nunta ei. Dacă te afli în biserica în care se roagă regina, ar fi bine să şi urmezi principiile acesteia, nu doar să vorbeşti despre ele", a declarat sora lui Meghan.  

Sora vitregă a lui Meghan Markle, ţintuită în scaun cu rotile, alungată de la Palatul Kensington

Mama lui Meghan Markle s-a întors la viața ei obișnuită după nunta regală

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net