Nu îţi vine să crezi ce talente ascunse are logodnica Prinţului Harry: striptease apare în CV-ul ei

simeon stalpnicul png

Meghan Markle (36 de ani) este una dintre cele mai talentate actriţe din lume! Conform vechiului CV al actriţei, descoperit de junaliştii americani de la TMZ, viitoarea soţie a Prinţului Harry (33 de ani) le trimitea agenţilor de la Hollywood o prezentare a talentelor ei ascunse pentru a fi sigură că primeşte roluri. Iată ce scria în CV-ul viitoarei prinţese:

Meghan Markle a devenit cunoscută la nivel mondial datorită rolului consultantei Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits”. Ea s-a restras din serial, filmând ultimul episod în luna noiembrie, cu doar câteva săptămâni înainte ca întreaga planetă să afle cu emoţie că s-a logodit cu fiul cel mic al Dianei Spencer (Lady Diana) şi al Prinţului Charles. Deşi nu a avut parte de roluri „grele”, Meghan Markle şi-a pregătit un CV bine „împănat” cu talente ascunse. Pe lista lucrurilor pe care Meghan Markle le putea executa în filme fără să aibă nevoie de dublură figurează: scene de striptease, călărie, snowboard, jonglerii cu bastoane sau mingiuţe, cântat la chitară şi înot.

simeon stalpnicul png
La finele lunii noiembrie, cei doi îndrăgostiţi şi-au anunţat logodna

Conform TMZ, Casa Regală britanică a refuzat să comenteze în vreun fel dezvăluirea care a făcut înconjurul planetei. Meghan Markle a mai jucat în filme precum „Horrible Bosses” şi „Get him to the greek”.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
Ruşii de la Gazprom încă mai studiază traseul South Stream
burkina faso FOTO EPA
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg