Nu l-a mai suportat pământul! Uite ce a pățit un polițist VIDEO

Ultima actualizare:

    Polițistul a realizat imediat ce s-a întâmplatfoto: captură video
Polițistul a realizat imediat ce s-a întâmplatfoto: captură video

Sergentul Greg Miller conducea într-o intersecție din oraşul Sheridan (statul american Colorado), când ceva neașteptat s-a întâmplat. Bărbatul a fost șocat și nu mai știa cum să iasă din mașină.

În timp ce conducea mașina de poliție în jurul orei 2.18, Greg Miller nu a știut ce s-a întâmplat când s-a trezit înconjurat de pământ și praf. Asfaltul de sub mașina sa a cedat, iar autovehiculul a căzut într-o groapă în mijlocul șoselei, potrivit thedenverchannel.com.

Bărbatul a declarat că, după ce a căzut prin șosea, tot ce vedea în jurul lui erau praful și pământul din groapă: „Realizez că sunt într-o groapă. Tot ce văd în jurul meu este pământ”, a declarat bărbatul, citat de thedenverchannel.com.

Polițistul a trebuit să iasă prin fereastra mașinii și să se urce pe plafon pentru a scăpa. Din cauza șocului, dispozitivele radio din mașina de poliție nu mai funcționau, iar el a trebuit să găsească alte modalități prin care să semnaleze faptul că avea nevoie de ajutor.

Când s-a întâmplat, am realizat că eram în gaură și practic a trebuit să mă târăsc prin fereastră”, a spus bărbatul. După ce s-a urcat pe plafonul mașinii, acesta a apucat asfaltul surpat de deasupra și s-a ridicat la suprafață.

Ulterior, polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru tăieturi și alte răni pe care le-a suferit în urma accidentului. În prezent, circulația este închisă în intersecție, de la străzile Oxford, Santa Fe, până la strada Clay. Polițiștii au declarat că vehiculul a continuat să se scufunde din ce în ce mai adânc în groapă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net