Nu l-a mai suportat pământul! Uite ce a pățit un polițist VIDEO

Ultima actualizare:

    Polițistul a realizat imediat ce s-a întâmplatfoto: captură video
Polițistul a realizat imediat ce s-a întâmplatfoto: captură video

Sergentul Greg Miller conducea într-o intersecție din oraşul Sheridan (statul american Colorado), când ceva neașteptat s-a întâmplat. Bărbatul a fost șocat și nu mai știa cum să iasă din mașină.

În timp ce conducea mașina de poliție în jurul orei 2.18, Greg Miller nu a știut ce s-a întâmplat când s-a trezit înconjurat de pământ și praf. Asfaltul de sub mașina sa a cedat, iar autovehiculul a căzut într-o groapă în mijlocul șoselei, potrivit thedenverchannel.com.

Bărbatul a declarat că, după ce a căzut prin șosea, tot ce vedea în jurul lui erau praful și pământul din groapă: „Realizez că sunt într-o groapă. Tot ce văd în jurul meu este pământ”, a declarat bărbatul, citat de thedenverchannel.com.

Polițistul a trebuit să iasă prin fereastra mașinii și să se urce pe plafon pentru a scăpa. Din cauza șocului, dispozitivele radio din mașina de poliție nu mai funcționau, iar el a trebuit să găsească alte modalități prin care să semnaleze faptul că avea nevoie de ajutor.

Când s-a întâmplat, am realizat că eram în gaură și practic a trebuit să mă târăsc prin fereastră”, a spus bărbatul. După ce s-a urcat pe plafonul mașinii, acesta a apucat asfaltul surpat de deasupra și s-a ridicat la suprafață.

Ulterior, polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru tăieturi și alte răni pe care le-a suferit în urma accidentului. În prezent, circulația este închisă în intersecție, de la străzile Oxford, Santa Fe, până la strada Clay. Polițiștii au declarat că vehiculul a continuat să se scufunde din ce în ce mai adânc în groapă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net