Nu știi ce cadou să le faci părinților? Iată ce au făcut acești frați


    De cele mai multe ori, cadourile pentru părinți sunt greu de alesfoto: Hepta
De cele mai multe ori, cadourile pentru părinți sunt greu de alesfoto: Hepta

Nathan Streifel și cei patru frați ai acestuia au vrut neapărat să le facă un cadou de neuitat părinților lor. După ce s-au consultat între ei, aceștia au venit cu o idee cu totul inedită, care, în final, și-a atins scopul: i-a impresionat pe mama și pe tatăl lor.

Pentru că surpriza lor a fost cu adevărat specială, cei cinci au înregistrat momentul în care le-au dezvăluit cadoul părinților și au publicat reacția acestora pe o rețea socială. Videoclipul s-a viralizat imediat, fiind o sursă de inspirație pentru persoanele din toată lumea care vor să facă un gest frumos pentru cei care le-au dat viață.

Părinții, impresionați până la lacrimi

Surpriza a fost chiar prima mașină pe care părinții lor au deținut-o vreodată, un Pontiac Lemans din anul 1973, potrivit metro.co.uk. Cei cinci au reușit să găsească vehiculul și să îl cumpere, iar apoi l-au restaurat în întregime, făcându-l să arate ca nou. Părinții nu au avut cuvinte când și-au văzut una dintre cele mai dragi amintiri în fața ochilor. Pentru ei, emoțiile și momentele trăite în aceasta au rămas nemuritoare, iar ocazia de a revedea mașina i-a bucurat nespus: „Este ca un miraj”, a spus tatăl, iar el și soția lui au izbucnit în lacrimi.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
foto1 jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg