Nuntă cu final neașteptat în India! Un bărbat s-a căsătorit cu sora miresei după ce aceasta a murit în timpul ceremoniei

image
Nuntă cu final neașteptat în India: mirele s-a căsătorit cu sora miresei care a murit în timpul ceremoniei Sursă foto: Gettyimages

Nuntă cu o întorsătură neașteptată în India! Mireasa s-a prăbușit la pământ și a murit chiar înainte de finalizarea ceremoniei nupțiale. Mirele nu a stat prea mut pe gânduri și s-a căsătorit cu sora mai mică a acesteia, în aceași zi în care partenera sa a murit.

Incidentul a avut loc pe 27 mai în satul Samaspur din nordul țării, potrivit Times of India care relatează că nunta a fost între o femeie numită Surbhi și un bărbat dintr-un sat învecinat numit Mangesh Kumar.

Cei doi făceau schimb de ghirlande de flori, tradiționale la nunțile din India, când Surbhi s-a prăbușit pe scenă. Un doctor s-a grăbit să îi acorde primul ajutor dar a declarat ulterior că femeia și-a pierdut viața din cauza unui infarct, potrivit site-ului indian News 18, citat de Hotnews.ro.

Însă nunta a continuat cu o altă mireasă pentru că bărbatul a decis să o ceară în căsătorie pe sora mai mică a celei care a murit. 

„Nu am știut ce să facem în acea situație. Ambele familii au discutat și cineva a sugerat că sora mea mai mică Nisha să fie măritată cu mirele”, a relatat Saurabh, fratele celor două femei pentru canalul TV9.

„A fost o decizie grea pentru familia noastră. O fiică zăcea moarta într-o cameră și nunta unei alte fiice era oficiată în cealaltă cameră”, a declarat și unchiul celor două fete, adăugând că „nu a trăit niciodată emoții atât de amestecate”.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
Cappadocia
image
image
image
image
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
meghan markle printul harry onu4 jpg
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg