O adolescentă de 18 ani din Italia, ucisă de familie pentru că a refuzat o căsătorie aranjată în Pakistan

image
Saman Abbas avea doar 18 aniFoto: Twitter/Digi24

Caz șocant în Italia! Deși familia ar trebui cea care să te protejeze întotdeauna, o poveste terifiantă a zguduit lumea. Rudele unei tinere de 18 ani sunt anchetate sub suspiciunea de crimă, după dispariția ei din casa familiei din nordul Italiei.

Poliția italiană susține că familia lui Saman Abbas dorea anul trecut ca ea să călătorească în Pakistan si să ia parte la o căsătorie aranjată, însă tânara s-a împotrivit. Unul dintre verii ei a fost arestat în Franța și extrădat în Italia. Unchiul și un alt văr al tinerei sunt dați dispăruți, iar părinții ei ar fi plecat în Pakistan. Procurorii îi suspectează pe toți cinci de crimă, deși încă nu au fost găsite rămăsițe umane ale presupusei victime, scrie Digi24. Tatăl fetei a declarat că tânara ar fi plecat în Belgia.

Fata ar fi fost băgată într-un sac, după ce a fost ucisă

Saman ar fi trăit sub protecția serviciilor sociale încă din luna octombrie 2020, însă s-a întors în locuința familiei ei din apropiere de Parma în aprilie 2021. 

Poliția italiană a început căutările în apropierea casei familiei la începutul lunii mai, iar acum a recurs la senzori electromagnetici pentru a cerceta mai bine solul.

Totodată, au fost publicate imagini realizate de o cameră de supraveghere în data de 29 aprilie - autoritățile susțin că Saman ar fost ucisă pe 30 aprilie - în care trei dintre suspecți apar cărând lopeți, o rangă și un sac albastru.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
reactor nuclear jpg
Masini la granita dintre Finlanda si Rusia FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg