O fată de 17 ani a murit în urma unei operații estetice. Ce s-a întâmplat în timpul procedurii

Și-a dorit o operație estetică, însă a ajuns să moară. Este povestea tragică a unei tinere de 17 ani, din Brazilia, care a murit în urma intervenției. Mama fetei spune că aceasta a suferit o embolie pulmonară în timpul procedurii. Fata a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

Tânăra a plătit cu viața o operație estetică Foto: Pixabay.com
Tânăra a plătit cu viața o operație estetică Foto: Pixabay.com

De la o operație estetică la deces

Maythe Rudek Garcia avea doar 17 ani când a optat să fie supusă unei proceduri care a costat-o, însă ​​viața. Familia adolescentei nu a dezvăluit natura operației, dar aceasta a suferit o embolie pulmonară, scrie observatornews.ro. Maythe a ajuns la spital în stare critică după ce a fost transportată de urgență de la clinica de cosmetică cu ambulanța. În ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată. Legea din Brazilia prevede că adolescenții sub 18 ani au nevoie de consimțământul părinților înainte de a intra sub cuțit.

 „A avut o embolie pulmonară, a ajuns să moară"

Tânăra era populară şi iubită de comunitatea în care trăia, fiind fiica unui om de afaceri cunoscut. Mama ei a fost cândva candidată pentru a fi primarul unui oraş din sudul Braziliei. 

A mers la o procedură estetică și operația a ajuns să meargă prost. A avut o embolie pulmonară, a ajuns să moară. Familia nu a dezvăluit care a fost procedura", a spus o prietenă de familie pentru presa locală.

Maythe a murit la 17 ani Foto: newsflash
Maythe a murit la 17 ani Foto: newsflash

Maythe era populară și iubită de multă lume

Maythe a fost întotdeauna plăcută și iubită de toată lumea. Întotdeauna îngrijorată să-i ajute pe alții și să facă bine. Absența ei va lăsa un gol care nu va fi umplut niciodată. Ceea ce va alina durerea dorului pe care toată lumea o va simți pentru ea vor fi momentele petrecute cu ea", a declarat un alt prieten de familie. 

Maythe a fost înmormântată pe 6 septembrie la Cimitirul Serrinha din Contenda. Colegiul unde a studiat și-a exprimat condoleanțe. 

Cu profundă tristețe anunţăm moartea lui Maythe Rudek Garcia, fosta noastră elevă. Inimile noastre sunt pline de durere în acest moment dificil. Vrem să exprimăm cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Maythe.

Ea a lăsat o amprentă asupra comunității noastre școlare și va fi amintită cu drag. Fie ca lumina ei să continue să strălucească în amintirile noastre. Odihnește-te în pace", a fost mesajul reprezentanţilor colegiului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net