Stomatologii falși care erau să o lase fără dinți pe Miss România, reținuți de Poliție

În urma unei vizite la un cabinet stomatologic din București, sectorul 5, o tânără s-a ales cu infecții grave din cauza cărora era să-și piardă dinții. Larisa Popa, fostă Miss România a avut ghinionul să fie "tratată" de un medic stomatolog fals, în vârstă de 26 de ani, de origine siriană.

Medicul stomatolog fals a fost reținut de către Polițiști. Foto: click.
Medicul stomatolog fals a fost reținut de către Polițiști. Foto: click.

Fosta Miss România a declarat polițiștilor că din cauza unei dureri îngrozitoare de dinți a fost nevoită să se ducă la un cabinet stomatologic. Pentru că era o oră târzie, ea a optat pentru unul care era deschis non-stop, undeva în sectorul 5. Acolo i-a fost scoasă o măsea de către un medic fals, însă înainte de această procedură nu i s-a făcut nicio altă investigație, nici măcar o radiografie. 

Tânără a depus plângere penală încă de anul trecut

După problemele grave pe care le-a avut în urma extracției de măsea, Larisa Popa a depus o plângere penală, anul trecut, împotriva stomatologului fals și a dentistului care l-a ajutat pe acesta să-și desfășoare activitatea în cabinetul său. Însă, aceștia abia acum au fost reținuți de către anchetatori.

Avocatul tinerei a precizat faptul că, clienta lui era să fie mutilată din cauza infecției provocate de extracțiile care au fost efectuate de către medicul fals. Acesta a mai spus că Larisa Popa a ales acest cabinet pentru că era unul bine promovat în mediul online.

Amintesc că fosta participantă Miss România riscă să fie mutilată din pricina infecției provocate de extracțiile efectuate fără respectarea regulilor de igienă sanitară, practicate de către persoane ce pretindeau că sunt medici dentiști. Motivul pentru care a apelat la aceștia a fost acela că erau bine promovați online cu privire la stomatologia de urgență în afară orelor normale de program”, a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Falsul medic are 26 de ani și este iranian

Cel care se dădea medic stomatolog este un tânăr sirian, în vârstă de 26 de ani. Se pare că acesta a fost ajutat de un alt sirian, care este dentist cu drept de liberă practică la noi în țară, și care i-a permis acestuia să trateze pacienți chiar la el în cabinet. Polițiștii i-au reținut pe cei doi.

Citește mai multe pe Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net