O fetiţă de 10 ani a născut fără să ştie că e gravidă. N-o să-ţi vină să crezi ce vârstă are tatăl copilului

Ultima actualizare:

    Fetiţa a fost abuzată de tatăl vitreg
Fetiţa a fost abuzată de tatăl vitreg

Caz absolut şocant. O fetiţă de numai 10 ani din Brazilia a uimit pe toată lumea după ce a născut la doar câteva ore după ce s-a plâns de dureri de stomac la şcoală.

Profesorii micuţei au dus-o la spital, unde medicii au constatat că aceasta era însărcinată în şapte luni şi deja intrase în travaliu. Ea a născut normal şi se află în stare bună la spital, alături de bebeluş. Fetiţa, dar şi familia ei, din Brazilia, spun că nu au avut nicio bănuială cu privire la sarcină, scrie Daily Mail.

După ce a născut, în urmă cu o săptămână, fata i-a mărturisit mamei sale că a fost abuzată de tatăl ei vitreg, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a şi dispărut între timp. Femeia nu a stat pe gânduri şi a mers direct la poliţie, unde a raportat abuzul, iar bărbatul a fost arestat.

Mai mult de atât, mama fetiţei a declarat că fata ei a început să aibă probleme la şcoală şi a devenit mai retrasă începând din octombrie anul trecut, însă nu a ştiut motivul şi nici nu a observat ceva ciudat la aceasta. Conform aceleiaşi surse, fetiţa a dezvăluit că ar fi fost ameninţată de tatăl vitreg că îi va ucide mama şi fratele dacă suflă o vorbă despre cele întâmplate.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net