O fetiță de zece luni a murit în chinuri după ce a fost uitată timp de mai multe ore în mașină, în soare

Ultima actualizare:

Un bebeluș, în vârstă de zece luni, a devenit cea mai recentă victimă a valului de caniculă care a lovit SUA, după ce a fost lăsat într-o mașină timp de mai multe ore. 

Copila de 10 luni a fost lăsată în mașină, la soare Foto: Pixabay.com
Copila de 10 luni a fost lăsată în mașină, la soare Foto: Pixabay.com

Fetița de numai 10 luni a fost lăsată în mașină, în soare, mai bine de cinci ore. Nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, au spus medicii. Polițiștii au arestat-o Rhonda Jewell, o femeie în vârstă de 46 de ani, angajată pentru a avea grijă de fetiță, scrie Observatornews.ro. 

Ce a declarat femeia care avea grijă de fata de 10 luni

În dimineața în care s-a produs tragedia, Rhonda a luat copilul de acasă și au mers împreună la o altă locuință, acolo unde trebuia să mai aibă grijă de alți trei copii. Femeia a declarat că, atunci când a ajuns la destinație, a presupus că micuța a adormit, așa că a lăsat-o în mașină, iar ea a mers în casă pentru a avea grijă de ceilalți copii. 

Mama și-a găsit fetița moartă

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 13:00, mama bebelușului a sosit să-și ia fiica din acel loc și a constatat că micuța era încă în scaunul special pentru bebeluși, în mașină. Și-a găsit fiica moartă, cu buzele învinețite. Temperatura de afară din acea zi era de 37 de grade Celsius. Raportul polițiștilor a arătat că în mașină, la acel moment, erau 56 de grade Celsius, asta pentru că vehiculul a fost ținut în soare, toată ziua. 

Echipajele de urgență au dus-o pe micuță la umbră, în garajul casei, și au început imediat manevrele de resuscitare. A fost însă prea târziu. 

A 14-a orară când un copil moare într-un vehicul încins

Organizația Kids and Car Safety a declarat că acest ultim deces marchează a 14-a oară în acest an când un copil moare după ce este lăsat într-un vehicul încins. Experții avertizează că, după 60 de minute, temperatura din interiorul unui vehicul poate crește cu peste 4 grade dacă nu este pus în circulație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net