O fetiță palestiniancă, adusă la lacrimi de Angela Merkel! Ce i-a spus cancelarul german VIDEO


    Angela Merkel a făcut-o pe o fetiță să plângă într-o conferință televizatăfoto: captură video Youtube
Angela Merkel a făcut-o pe o fetiță să plângă într-o conferință televizatăfoto: captură video Youtube

Angela Merkel a făcut-o să plângă pe o fetiță palestiniacă într-o întâlnire televizată. Fetița urmează să fie deportată împreună cu familia ei din orașul german Rostock, iar din acest motiv a ținut să îi pună Angelei Merkel câteva întrebări legate de situația dificilă în care se află.

Angela Merkel s-a confruntat cu consecințele politicii pe care ea însăși o face. O fetiță palestiniancă a întrebat-o de ce va fi deportată și de ce nu poate rămâne în Germania, pentru a-și putea îndeplini visurile.

Angela Merkel a făcut-o să plângă pe micuța palestiniancă

Am obiective în viață, la fel ca toată lumea. Vreau să merg la facultate, acesta este un obiectiv pe care vreau să-l realizez”, i-a spus mica palestiniancă Angelei. Cu toate acestea, răspunsul cancelarului german a venit imediat: „Înțeleg ce spui. Cu toate astea, politica e grea uneori. Sunt mii și mii de oameni în taberele de refugiați palestinieni din Lebanon. Dacă spunem «Puteți veni cu toții aici, puteți veni din Africa», nu ne putem descurca cu situația asta”.

Cancelarul german a încercat pe cât posibil să o facă pe fetiță să înțeleagă cum stau lucrurile, însă, în cele din urmă, fetița a izbucnit în lacrimi. Angela Merkel, emoționată, a vrut să o consoleze pe fetiță și să o ia în brațe: „Știu că asta este o situație foarte dificilă pentru ea, vreau doar să te îmbrățișez, pentru că nu vrem să te punem într-o asemenea situație, pentru că este greu pentru tine și pentru că ai făcut o treabă foarte bună arătându-le celorlalți cum pot intra într-o astfel de situație”, a adăugat cancelarul german.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg