O mama denaturată s-a dezlănțuit pe propriul copil. Ce motiv a avut femeia furioasă VIDEO

Ultima actualizare:

    Mama și-a pierdut controlul și a mimat că își calcă copilul în picioarecaptură: Mirror
Mama și-a pierdut controlul și a mimat că își calcă copilul în picioarecaptură: Mirror

O femeie din Rusia este anchetată de autorități, după ce pe Internet a apărut o filmare în care aceasta devine agresivă cu propriul copil.

Victoria Samoilov, în vârstă de 32 de ani, din Rusia, a fost surprinsă făcând un gest reprobabil față de propriul copil, iar acum a dat de bubluc, informează metro.co.uk. Filmarea cu pricina, realizată chiar de soțul ei, Vyacheslav, a ajuns în mâinile poliției, care a demarat o investigație.

Femeia și soțul ei se plimbau prin parc, alături de fetița lor de numai un an și jumătate, în orașul Noginsk, în momentul în care au început să discute în contradictoriu. "I-am văzut certându-se, iar mama a azvârlit copilul pe jos și a făcut un gest ca și cum ar fi călcat pe capul lui", a povestit Ludmila Ignatyeva, în vârstă de 43 de ani, care a fost martoră la toată scena. "Apoi, bărbatul a fugit într-o parte, iar soția lui furioasă în direcția opusă. Copilul a fost lăsat în urmă", a mai spus ea.

Micuța a fost salvată de trecători și a ajuns la spital, unde i s-a făcut un control amănunțit. Din fericire pentru ea, nu a suferit nici o rană gravă în timpul scandalului dintre părinți. După ce filmarea a fost publicată online, poliția și serviciile sociale au început o investigație.

Vezi aici filmarea cu mama furioasă, care mimează că își omoară copilul

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net