O nouă lovitură pentru Donald Trump. Cererea de a bloca victoria lui Joe Biden în Pennsylvania, respinsă de judecători

image
Donald Trump sus╚Ťine c─â alegerile preziden╚Ťiale au fost fraudatefoto: AFP

O curte federal─â de apel a respins, vineri, cererea campaniei lui Donald Trump de a bloca declararea victoriei lui Joe Biden ├«n Pennsylvania, d├ónd o nou─â lovitur─â puternic─â ├«ncerc─ârii pre┼čedintelui de a inversa rezultatul alegerilor din 3 noiembrie, transmite Reuters.

"Alegerile libere ┼či corecte sunt for┼úa democra┼úiei noastre. Acuza┼úiile de incorectitudine sunt grave. Dar a acuza c─â alegerile sunt incorecte nu ├«nseamn─â c─â sunt a┼ča. Punerea sub acuzare necesit─â anumite acuza┼úii, iar apoi dovezi. Nu avem nici una, nici altaÔÇŁ, a scris Stephanos Bibas, ├«n numele unui complet format din trei judec─âtori.

ÔÇŁMergem la SCOTUS (Curtea Suprem─â a Statelor Unite)ÔÇŁ, a scris Jenna Ellis, avocat─â a campaniei Trump, pe Twitter, dup─â decizia cur┼úii. ÔÇŁMa┼čina de activism juridic din Pennsylvania continu─â s─â acopere acuza┼úiile de fraud─â masiv─âÔÇŁ, a mai scris aceasta.

Pennsylvania a certificat ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â victoria lui Joe Biden, cu un avans de 80.000 de voturi. Potrivit legisla┼úiei din acest stat, candidatul care c├ó┼čtig─â votul popular ob┼úine toate cele 20 de voturi ale electorilor.

Republicanul Trump a refuzat s─â ├«┼či recunoasc─â ├«nfr├óngerea ├«n fa┼úa rivalului s─âu democrat ┼či continu─â s─â afirme, f─âr─â dovezi, c─â a avut o fraud─â pe scar─â larg─â.

În condiţiile în care contestaţiile sale legale au fost respinse, Trump a afirmat, joi, că va pleca de la Casa Albă dacă electorii vor vota pentru Biden pe 14 decembrie.

Luni, adminsitraţia Trump a permis începerea perioadei de transfer al puterii către echipa lui Biden, oferindu-i acces la informaţii clasificate, chiar dacă Trump continuă să conteste în justiţie rezultatele alegerilor.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg