O parlamentară s-a trezit că apare la televizor cu sânii mai mari. Postul TV s-a scuzat: „O eroare grafică”

Ultima actualizare:

Un incident mai puțin obișnuit a stârnit reacții dintre cele mai diverse în spațiul online, după ce o femeie parlamentar din Australia a acuzat o televiziune că modificat digital o fotografie pentru i-a face sânii mai mari. Politiciana apărea într-un promo pentru o emisiune la care urma să apară și a remarcat că în fotogtafia de prezentare are sânii mai mari. A postat imediat imaginea pe X și s-a întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă era bărbat.

image

Cu sânii mai mari și abdomenul la vedere

O femeie parlamentar din Australia acuză un post TV că i-a mărit sânii într-o fotografie folosită ca promo pentru emisiunea la care politiciana urma să apară.

Georgie Purcell susține că o poză cu ea, folosită în scop promoțional pentru buletinul de știri de luni seara, a fost modificată pentru a-i arăta „sânii mai mari”. Nu a fost singura intervenție pe fotografie. Deși parlamentara purta o rochie în fotografie, ea apare ca fiind îmbrăcată într-un deux pieces, cu abdomenul la vedere.

Ea a mai spus că imaginea a fost modificată pe calculator, deoarece în fotografia prezentată pe ecran nu apărea un tatuaj abdominal, potrivit The Guardian.

Televiziunea acuzată: „O eroare grafică”

Channel Nine a susținut că imaginea lui Georgie Purcell, un deputat din statul Victoria, a fost modificată „din neatenție” printr-un proces automat pe Photoshop. „O eroare grafică”, a transmis conducerea postului.

„Departamentul nostru de grafică a obținut o imagine online a Georgiei pentru a o folosi în povestea noastră despre vânătoarea de rațe”, a declarat Hugh Nailon, directorul rețelei, într-un comunicat.

Așa cum este practica obișnuită, imaginea a fost redimensionată pentru a se potrivi cu specificațiile noastre. În timpul acestui proces, automatizarea de către Photoshop a creat o imagine care nu era în concordanță cu originalul.

Acest lucru nu a îndeplinit standardele editoriale înalte pe care le avem și pentru asta ne cerem scuze doamnei Purcell fără rezerve.”

Politicianul în vârstă de 31 de ani, nu s-a mulțumit cu răspunsul și a declarat că acest episod arătă că femeile din viața publică sunt adesea sexualizate într-un mod „insidios”.

„Nu îmi pot imagina că i se întâmplă asta unui deputat bărbat”, a scrie politiciana pe X, postând cele două fotografii.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net