Român dezamăgit de vacanța din Albania. „E o glumă proastă, pe banii turiștilor”

Cu siguranță Albania se numără printre destinațiile preferate de turiști atunci când se gândesc să plece în vacanță, mai ales că nu e departe de România, iar prețurile sunt unele cât se poate de accesibile pentru orice buzunar. Însă, se pare că un român nu a fost chiar atât de încântat și vacanța sa s-a transformat într-un adevărat coșmar. Ce l-a nemulțumit?

Român dezamăgit de vacanța din Albania / Foto: Colaj Pexels
Român dezamăgit de vacanța din Albania / Foto: Colaj Pexels

Aceasta este povestea unui român care s-a gândit să își petreacă vacanța în Albania, însă a avut parte de o mare dezamăgire. A rămas cu un gust amar după întreg sejurul. În ciuda faptului că Albania a devenit, de asemenea, destinația preferată a multor români, deoarece nu e departe de România, iar prețurile sunt unele cât se poate de accesibile, bărbatul a fost total dezamăgit de ceea ce a putut să trăiască.

Ce a pățit românul în vacanța din Albania

Românul s-a cazat șapte nopți la un hotel de patru stele cu all inclusive. Deși spera la un sejur de vis, el nu înțelege cum a ajuns hotelul să aibă recenzii bune. Acesta a fost dezamăgit de cele trei mese din timpul zilei, deoarece, potrivit lui, fiecare a avut aceeași mâncare. Mai mult decât atât, nici cafeaua de dimineață nu era una decentă.

„Ori albanezii nu sunt familiarizați cu ce înseamnă AI, ori hotelul și-a luat stelele pe șpagă. Să fii cazat 7 nopți și să ai dimineață, prânz și cină aceleași sortimente timp de 7 zile, e o glumă proastă, pe banii turiștilor. Cafeaua o zeamă – lungă, coktailuri – lipsă, programe divertisment copii/adulți – lipsă”, a povestit românul, conform Fanatik.ro.

Și nu doar mâncarea a fost problema, ci și mizeria și aglomerația, cât și drumurile, care sunt destul de scurte, dar devin un adevărat calvar pentru unii turiști: „În stațiune mizeria era la ea acasă. Mașinile se spălau pe marginea drumului și apă se scurgea pe trotuar. Înghesuială cât cuprinde”, a mai adăugat bărbatul.

image
image
image
image
image
image
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg
adolescenta disparuta jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg
brutarie pompei jpg
acte necesare divort webp
cutia postala mos craciun copiii scrisori posta romana c 1260x709 1 webp