Vacanța de vis s-a transformat într-una de coșmar! Ce au găsit doi turiști într-un hotel din Bulgaria

O familie a dorit să petreacă o vacanță de vis în Bulgaria, însă totul s-a transformat repede într-un coșmar! Deși agenția de turism le-a prezentat hotelul ca fiind unul de absolut normal, atunci când au ajuns acolo, cuplul a descoperit o realitate complet diferită!

Vacanța de vis s-a transformat în una de coșmar
Vacanța de vis s-a transformat în una de coșmar

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, un cuplu din Marea Britanie, format din Chris Sunman și iubita sa, Nicky, a avut parte de o vacanță de coșmar, la o stațiune la care merg și mulți turiști români! Cei doi englezi au dorit să petreacă câteva zile în Bulgaria, făcând o rezervare la hotelul Fenix, din stațiunea Sunny Beach. Însă, deși agenția de turism le-a arătat imagini de vis din hotel, realitatea stătea cu totul diferit! Iar când au ajuns în Bulgaria, celor doi nu le-a venit să creadă ce au găsit!

„Când am ajuns la hotel, am fost îngroziți de aspectul exterior. Nu semăna deloc cu imaginile care ne-au fost prezentate, arăta mai degrabă ca o clădire abandonată din anii 1970”, a declarat Chris Sunman, potrivit sursei citate. „Camera era complet dărăpănată, cu mobilă ponosită, plinte care se desprindeau de perete, pete pe măsuța de cafea și pe mobilă. Cabina de duș era ruginită și veche, cu gresie fisurată și spartă”, a mai spus acesta.

Vacanță de coșmar în Bulgaria

„La exterior și în spațiile comune, care erau la fel de neîngrijite, am identificat probleme ce țin de siguranță, cum ar fi corpuri de iluminat lipite cu bandă adezivă, pahare de plastic care acopereau corpurile de iluminat de lângă piscină”, a mai declarat Chris Sunman, despre vacanța de coșmar. Desigur, cuplul nu a putut să stea în asemenea condiții, așa că au depus o plângere la agenția de turism TUI, prin care au rezervat sejurul.

„Ne-am plâns serviciului de relații cu clienții TUI în prima dimineață a vacanței noastre, trimițând fotografii ale stării în care se afla hotelul. Ne-au răspuns că "vor analiza plângerea noastră" și că trebuie să avem răbdare. A doua zi, s-au oferit să ne mute la un alt hotel, dar ne-au explicat că vor exista costuri suplimentare, suportate de noi”, a mai spus Chris Sunman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net