Cum a reacționat un turist român, după ce a fost pus să plătească 225 de euro pentru 2 șezlonguri, în Italia: „Cât ziseși?”

Prețurile absurde pentru cele mai banale servicii par să fie tema recurentă a acestei vacanțe de vară. De la acele prețuri uriașe de la restaurantele de pe litoral, până la suma colosală cu care a ajuns să se vândă porumbul fiert pe plajă și până la taxa specială pentru felierea pâinii, o vacanță pare să înceapă a fi posibilă doar pentru cei cu un venit peste medie. Ei bine, un nou astfel de episod vine la noi din Italia și îl are în prim-plan pe Dan Cadar.

Putem spune fără nicio exagerare că prețurile absurde pentru cele mai banale servicii par să fi devenit tema recurentă a acestei veri. De la acele prețuri uluitoare de la restaurantele de pe litoral (unde cartofii prăjiți se vând cu aproape 100 de lei), până la suma uluitoare cu care a ajuns să se vândă porumbul fiert pe plajă (care a ajuns la 10 lei) și până la taxa specială pentru felierea pâinii, o vacanță pare să înceapă să fie posibilă doar pentru cei cu un venit peste medie. Ei bine, un nou astfel de episod vine la noi din Italia și îl are în prim-plan pe Dan Cadar.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la stiridiaspora.ro, jurnalistul român povestește pe canalul său de YouTube un episod uluitor, întâmplat în timpul vacanței sale în Italia. El și cu soția sa au dorit să viziteze stațiunea Portofino, unde au avut parte de șocul vieții lor.

225 de euro, prețul uluitor pentru 2 șezlonguri în Italia

„Portofino nu-l mai văzusem. Era o noutate și ne-am gândit că ne plimbăm, facem și o baie în mare”, a povestit Dan Cadar, conform sursei. Însă, lucrurile au luat repede o întorsătură neplăcută pentru român. „Am dat peste cele mai mari prețuri pe care le-am văzut și de care am auzit vreodată”, a spus acesta.

Aici, pentru 2 adulți și 2 copii, cei de la stațiune i-au cerut să scoată din buzunar suma colosală de 225 de euro! Uimit de ce a auzit, singurul răspuns pe care a mai putut să îl dea românul a fost: „cât ziseși?”

Iar pentru ca situația să devină și mai incredibilă, acest preț a fost prezentat turistului român drept o „reducere”, datorită faptului că era cu un grup mai mare. „Deci 225 de euro pentru o umbrelă și două șezlonguri. Să mai zică careva că Mamaia e scumpă”, a spus Dan Cadar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net