O nouă destinație de vacanță, preferată de turiștii români! Întrece până și Grecia și Turcia

Atunci când vine vorba despre vacanțe dincolo de hotare, pentru turiștii români, două destinații au devenit deja tradiționale: Grecia și Turcia. Însă, popularitatea vine și cu unele probleme! Cum tot mai mulți turiști merg în aceste locații, ele au devenit tot mai aglomerate, iar mulți români își doresc să evite mulțimile, mai ales în timpul vremii fierbinți de vară. Astfel, alte destinații încep să devină tot mai populare printre români, iar vacanța în Grecia poate deveni o chestiune a trecutului!

Coasta de Azur devine tot mai populară printre români / foto: Shutterstock
Coasta de Azur devine tot mai populară printre români / foto: Shutterstock

Deși vara pare să treacă într-un ritm amețitor de rapid, adevărul este că încă ne aflăm în luna august, iar sezonul estival este încă în toi. Ei bine, după cum deja știm cu toții, atunci când vine vorba despre vacanțe dincolo de hotarele țării, există două locuri care au devenit, practic, tradiționale, pentru turiștii români. Este vorba, desigur, despre Grecia și Turcia. Prețurile accesibile, frumusețea acestor țări, cât și faptul că sunt foarte aproape de România, le-a adus foarte multă popularitate printre turiștii din țara noastră. Însă, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, acest lucru pare a fi pe cale să se schimbe.

Franța, Portugalia și Italia încep să câștige teren în fața Greciei și Turciei, printre români. Mai ales Coasta de Azur din Franța, devine o alegere tot mai comună pentru turiștii din țara noastră, în ciuda faptului că prețurile sunt mai ridicate decât în Grecia. Cu toate acestea, cei care își petrec vacanța acolo spun că merită fiecare ban cheltuit!

Coasta de Azur, tot mai populară printre turiștii români

Raul, un tânăr antreprenor care a mers în vacanță la Saint-Tropez spune că, în ciuda prețului, nu regretă deloc alegerea făcută. „E definiția impecabilului, fără manele și mizerie, dar costă”, a declarat acesta, încântat. Și faimosul Cannes devine tot mai popular printre turiștii români.

„În mai, pe Coasta de Azur e ca la noi în iulie, apa e perfectă și e cald și bine”, a declarat un alt turist român, potrivit sursei citate. „Când am mai fost acum câțiva ani, la un moment dat era la câțiva pași de mine David Beckham. În Grecia m-aș fi întîlnit probabil cu Gheboasă”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net