Decizia radicală luată de o tânără din Canada: „Mi-am dat demisia ca să locuiesc în maşină”

Stephanie Virovec şi-a dat demisia de la un lanţ de magazine popular, unde lucra ca vânzătoare, iar acum trăieşte în maşina ei, marca Tesla, alături de câinele său, Snow, în vârstă de 2 ani, şi de pisica ei Finley, pe care a salvat-o de pe stradă. Tânăra din Canada spune că acest stil de viaţă e mult mai ieftin.

Stephanie Virovec trăieşte în maşina sa electrică, marca Tesla. Fotografii: INSTAGRAM
Stephanie Virovec trăieşte în maşina sa electrică, marca Tesla. Fotografii: INSTAGRAM

Stephanie şi-a petrecut ultimul an călătorind prin America de Nord cu maşina ei electrică, după ce a renunţat la apartamentul şi locul său de muncă. Fe­meia doarme prin parcări, în timp ce vizitează continentul, bifând toate obiectivele turistice şi bucurându-se de viaţă cu animalele ei de companie.

În ciuda faptului că în prezent nu are un loc de muncă, Stephanie a dezvăluit că economiseşte 2.000 de dolari pe lună, bani pe care altfel i-ar fi dat pe chirie şi facturi, de când s-a mutat în vehiculul ei, în 2020.

Ideea i-a venit după ce s-a despărţit de fostul ei partener, care a deţinut iniţial maşina, iar acum îşi documentează călătoriile pentru a le împărtăşi cu alţii, pe reţelele sociale.

Nu e singură, ci alături de pisica şi câinele ei
Nu e singură, ci alături de pisica şi câinele ei

„Relaţia, din păcate, nu a funcţionat şi ne-am despărţit la începutul anului trecut”, a spus ea, potrivit New York Post. „Dar fostul meu iubit a fost foarte amabil şi mi-a dăruit această Tesla, ca o modalitate pentru mine de a călători acasă în Canada. Am vrut să încerc stilul de viaţă nomad pentru că mi-am dat seama că existenţa pe care o duceam în apartamentul meu nu mi se potrivea. Mă luptam cu sănătatea mea mintală şi mai ales, odată ce a început pandemia de COVID, mi-am dat seama cât de scurtă este viaţa”.

Foloseşte băile publice, face duş în săli de sport, locuri de camping, piscine sau casele prietenilor. Are şi o plită pentru gătit, dar spune că s-a obişnuit să trăiască din mâncare deja gătită, pe care o găseşte la supermarketuri sau restaurante stradale.

Aici doarme ea cu animalele sale
Aici doarme ea cu animalele sale

Stephanie a pornit în călătoria sa în martie anul trecut şi din fericire, maşina a fost destul nouă şi suficient de mare încât să nu aibă nevoie de nici o reparaţie până acum.

„Am de gând să scot scaunele din spate şi poate să pun o saltea mai mare acolo, dar deocamdată, ţin doar scaunele din spate pliate, cu salteaua chiar deasupra. De asemenea, m-am gândit să vând Tesla pentru a trece la ceva mai mare. Viaţa mea este cu adevărat diferită în fiecare zi”, a mai spus tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net