Reacția halucinantă a unui turist atacat de un urs pe care încerca să-l hrănească! „Cum recunoști un «prost» pe Transfăgărășan?” VIDEO

O filmare făcută cu o cameră de bord al unei mașină arată imaginile inconștienței din România. Un bărbat este atacat de un urs pe Transfăgărășan, în timp ce încearcă să îi dea o coajă de pâine.

Ursul l-a atacat pe turist care s-a supărat pe el / foto: Pixabay\
Ursul l-a atacat pe turist care s-a supărat pe el / foto: Pixabay\

Turistul pleacă supărat pe reacția ursului, deși era cât se poate de evident că exista un risc mare să fie atacat de animalul flămând.

Nemulțumit, turistul îi aruncă pâinea în sictir ursului

În loc să fie mulțumit că a scăpat fără răni grave, turistul se ridică supărat de jos, îi aruncă coaja de pâine ursului și pleacă, întorcându-se cu spatele la animal, fără să conștientizeze că putea fi atacat din nou de sălbăticiune.

„Cum recunoști un ,,prost" pe Transfăgărășan? Animalele sunt de vină. Tot omul nostru este supărat și îi aruncă coaja de pâine în sictir”, scrie autorul postării pe Facebook.

Ursul Rambo din Ploiești se lasă greu prins

Un urs, pe nume Rambo, care a fost văzut de mai multe ori bântuind prin cartierele de la marginea orașului Ploiești, nu se lasă prins. Eforturile autorităților sunt în zadar.

Administrația locală a transmis și o serie de recomandări pentru cetățeni. „Primăria Municipiului Ploiești informează faptul că, având în vedere semnalarea prezenței exemplarului de urs în zonele Vega și Mihai Bravu din municipiul Ploiești, au fost urmate prevederile Ordonanței de Urgență nr. 81/2021 privind aprobarea metodelor de intervenție imediată pentru prevenirea și combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor și bunurilor acestora.

În acest sens, primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a convocat echipa de intervenție, în vederea luării de urgență a măsurilor ce se impun în acest caz”, a transmis, într-un comunicat de presă, Primăria Ploiești.

La intervenție participă și Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Prahova și al unui medic veterinar, precum și de suport direct al reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, Poliției Locale Ploiești, Poliției Municipiului Ploiești, respectiv Administrației Parcului Memorial “Constantin Stere”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net