Un bărbat a fost ucis de urs în timp ce-și bea cafeaua! Animalul a fost omorât de un vecin

Un bărbat de 66 de ani a fost ucis de urs în timp ce-și bea cafeaua! Tragedia a avut loc în statul american Arizona, unde victima a fost atacată din senin de un animal.

Ursul a atacat din senin / foto: Yavapai County Sheriff's Office
Ursul a atacat din senin / foto: Yavapai County Sheriff's Office

Steven Jackson, în vârstă de 66 de ani, își bea cafeaua în fața casei sale din Groom Creek, Arizona, vineri, chiar înainte de ora 8:00 dimineața. Martorii spun că un urs negru a apărut din senin și s-a a tăbărât peste el, scrie Mirror.

Bărbatul a fost luat prin surprindere de atac, înainte să se mai poată apăra, animalul l-a târât câțiva metri și l-a lovit până când a murit. Alertați de urletele lui Steven, vecinii ieșit din casă, dar, nu au avut cum să-l salveze.

Au încercat să sperie ursul claxonând, dar animalul nu s-a lăsat însă intimidat și a refuzat să-i dea drumul bărbatului. În cele din urmă, un localnic a ieșit cu pușca și a împușcat fiara însă pentru bărbatul de 66 de ani a fost prea târziu.

Zonele locuite de români, frecventate din ce în ce mai des de urși

Numai ieri autorităţile din judeţul Harghita au emis patru mesaje Ro-Alert, în decurs de mai puţin de o oră şi jumătate, avertizările vizând prezenţa unor urşi în oraşe sau comune.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, sâmbătă seară, începând cu orele 21:15, au fost emise patru mesaje de avertizare a populaţiei cu privire la apariţia unor urşi în zone locuite de oameni.

Primul astfel de mesaj a fost transmis persoanelor aflate în Miercurea Ciuc, pe strada Braşovului.

Zece minute mai târziu, un al doilea mesaj a fost transmis populaţiei din municipiul Topliţa. În scurt timp, a fost semnalată prezenţa unui urs în zona comunei Joseni, în satul Borzont, fiind emis un al treilea mesaj de avertizare a populaţiei. Al patrulea mesaj a fost primit de către localnicii din comuna Mărtiniş, cu puţin înainte de ora 22:30.

Ursoaică cu pui, în Pietroșani

Tot ieri, O ursoaică cu doi pui a fost observată pe o stradă din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Pompierii au transmis mesaj Ro-Alert și de această dată.

„A fost semnalată prezenţa unei ursoaice cu 2 pui în municipiul Petroşani, strada Maleia. Intervine IJJ Hunedoara şi SMURD Petrila. A fost emis mesaj RO-ALERT”, a transmis ISU Hunedoara.

Nu este pentru prima dată anul acesta când este semnalată prezenţa unui urs în localităţi din judeţul Hunedoara.

Astfel, au fost observaţi urşi la Vulcan, Băniţa, Lupeni şi Pasul Vâlcan. În toate aceste cazuri a fost transmis mesaj Ro-Alert, de informare a populaţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net