Ursul care a spart 21 de case a fost arestat! „Hank the Tank” era căutat de 1 an de zile

Atunci când auzim că autoritățile au capturat persoana responsabilă pentru 21 case jefuite, după mai bine de un an de căutări, probabil ne-am gândi că autorul acestor spargeri era o persoană periculoasă și extrem de inteligentă, având în vedere că a reușit să rămână, mereu, cu un pas în fața poliției. Ei bine, în realitate, autorul jafurilor era un urs de 227 de kg, pe numele său Hank the Tank (Tancul Hank). Acesta va fi dus la un adăpost pentru animale sălbatice.

Hank the Tank a jefuit 21 de case, din anul 2022
Hank the Tank a jefuit 21 de case, din anul 2022

Având în vedere ușile din ce în ce mai solide, cât și diversele sisteme de securitate care au devenit comune în zilele noastre, ne putem imagina că spargerea unei case este un proces destul de dificil și complicat. Ei bine, nu și pentru „banditul” Hank the Tank, un urs de 227 de kg, care într-un singur an a reușit să jefuiască 21 de case, în zona Lake Tahoe, la granița dintre statele California și Nevada. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, probele ADN au confirmat că acest urs este autorul jafurilor.

Se pare că, de fapt, Hank the Tank este o femelă, iar cei de la Departamentul de Pescuit și Faună Sălbatică din California au declarat că au reușit să o imobilizeze în siguranță. Aceasta avea și 3 pui, care vor fi duși la adăpostul din Petaluma, California. Se pare că aceștia ar fi învățat „meseria” mamei lor, iar acum biologii speră că dacă puii vor fi despărțiți de influența negativă a „temutei” Hank the Tank, vor putea fi reintroduși în natură.

Hank the Tank a jefuit 21 de case

Iar în ce privește ursoaica, se pare că aceasta devenise faimoasă printre membrii comunității, așa că după ce va fi efectuat un control medical, Hank the Tank va ajunge la adăpostul Wild Animal Sanctuary, de lângă orașul Springfield, statul Colorado.

Se pare că ar exista o întreagă bandă de urși tâlhari, deoarece, inițial, se bănuia că ursoaica ar fi resonsabilă de 40 de case jefuite, însă testele ADN au arătat că există mai mulți urși implicați. Oficialii statului California au dat asigurări că „niciun urs nu va fi eutanasiat, rănit sau plasat într-o grădină zoologică.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net