Ursul „amabil” din România a ajuns vedetă în toată lumea! Mulți nu cred că filmarea e adevărată: „Nu poate fi real. E de fapt un om...”

Ultima actualizare:

Știm că multe locuri din România au devenit tot mai cunoscute în rândul turiștilor străini, mai ales că aceștia nu ezită să publice pe rețelele de socializare imagini și părerea lor despre un loc pe care l-au vizitat în țara noastră. Însă, se pare că de această data, vedetă în mediul online nu este un loc, ci un urs.

Ursul „amabil” din România a ajuns vedetă în toată lumea! / Foto: Captură video
Ursul „amabil” din România a ajuns vedetă în toată lumea! / Foto: Captură video

Un videoclip cu un urs publicat acum câteva zile pe Facebook a făcut înconjurul lumii și a strâns deja peste 7 milioane de vizualizări și 240 de mii de aprecieri. Ce este interesant este faptul că toată scena cu ursul prietenos care face cu lăbuța a fost filmată de un grup de turiști străini ce se aflau pe faimosul traseu de la noi din țară, Transfăgărășan, și a ajuns imediat viral.

Ursul ajuns vedetă în toată lumea

Străinul a rămas șocat de animalul care pare că i-a salutat în timp ce el și prietenii săi treceau pe celebrul drum, așa că a vrut să arate acest lucru și altora, publicând videoclipul pe rețelele de socializare.

Bineînțeles, comentariile internauților nu au ezitat să apară, unii admirându-l, alții susținând că acest urs este mult mai manierat decât majoritatea oamenilor.

„Ce politicos. Ce maniere are!”, „Un urs bine crescut”, „Nu poate fi real. E de fapt un om într-un costum de urs”, „Cine l-o fi învăţat să facă aşa? Poate a scăpat de la circ!”, Până și urșii în România sunt respectuoși!”, „Acest urs e obișnuit cu oamenii. E un truc ca să te facă să-l hrănești”, „Ce drăguț. E mai manierat decât mulți dintre oamenii pe care îi cunosc”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, uimiți de scena filmată de turistul străin.

Putem spune sigur că România este lăudată de mulți străini, mai ales pentru locurile și peisajele de vis pe care le deține, însă cu siguranță nimeni nu s-ar fi așteptat ca un urs de pe traseul Transfăgărășan să ajungă viral în întrega lume și să devină așa ușor vedetă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net