Mori de râs! Un urs și-a făcut 400 de selfie-uri, după ce a găsit o cameră de supraveghere în pădure

Ultima actualizare:

Un urs brun din Colorado s-a oprit și s-a pozat în fața camerelor de supraveghere, care detectează mișcarea, făcând sute de selfie-uri. Pe camera respectivă din pădure s-au găsit aproximativ 400 din 580 de imagini doar cu ursul respectiv. 

Ursul brun devenit viral
Ursul brun devenit viral

Cele mai multe dintre celelalte animale din parcurile Open Space and Mountain Parks (OSMP) din Boulder pur și simplu trec pe lângă ele, căutând mâncare sau locuri de odihnă. Dar nu și acest urs care a devenit de-a dreptul viral după ce și-a făcut nici mai mult, nici mai puțin de 400 de selfie-uri!

Ursul brun a devenit vedetă pe rețelele de socializare

Acest animal a manifestat un interes deosebit față de camerele de supraveghere, după cum a declarat un purtător de cuvânt al OSMP și a profitat de oportunitatea creată de ursul brun care a devenit vedetă. 

„Aceste imagini ne-au făcut să râdem și ne-am gândit că și alții vor râde, dacă le vor vedea”, a declarat purtătorul de cuvânt Philip Yates într-un comunicat, potrivit CNN.

OSMP a postat unele dintre imagini pe Twitter, iar vedeta surpriză a selfie-urilor a atras în scurt timp atenția multor utilizatori de social media.

„Sigur, este drăguț când ursul își face 400 de selfie-uri cu camera de luat vederi. Dar când o fac eu, primesc o scrisoare în care sunt sfătuit că ar fi trebuit să fac stânga la divizarea traseului din pădure și că mă aflu pe o proprietate privată”, a declarat utilizatorul Twitter @EscpFrmFlatland, făcând haz de necaz. 

Un alt utilizator Twitter a glumit: „Cred că arăt bine din față, dar cum rămâne cu partea laterală? Este botul meu prea lung?”.

Există 9 camere de detectare a mișcării poziționate pe cele aproape 19 hectare ale parcului. Acestea se activează atunci când un animal trece pe lângă ele. Odată declanșate, camerele captează fie fotografii, fie scurte videoclipuri.

Urșii, păsările, vulpile și bufnițele sunt doar câteva dintre animalele surprinse de camerele din parc. Oficialii speră să învețe „cum folosesc speciile locale peisajul din jurul nostru”- inclusiv selfie-urile cu urși - „reducând în același timp la minimum prezența noastră în habitatele sensibile”.

Citește și - Ursul pofticios a furat prăjituri din cafenea! VIDEO

Camerele sunt amplasate în zone cu trafic intens, determinate de prezența urmelor și a potecilor curățate de animale.

„Aceste camere ne ajută să aflăm ce animale se află cu adevărat acolo”, a declarat Christian Nunes, ecologist al faunei sălbatice în cadrul OSMP, „și ce fac acestea pe parcursul unei zile, al unei săptămâni sau chiar al unor ani”.

Imaginile cu ursul brun au devenit virale în întreaga lume

Se pare că multe dinter selfie-urile făcute de ursul brun au fost chiar reușite. Aflat foarte aproape de obiectivul de filmare, acesta s-a „fotografiat” în diverse ipostaze haioase, iar fotografiile cu el au ajuns virale în întreaga lume. 

Reprezentanții parcului susțin că nu au niciun fel de idee cu privire la modul în care animalele reușesc să declanșeze camera foto și că până acum au adunat mii de fotografii cu diverse specii, de la curcani, până la lupi și vulpi, dar niciun alt animal nu a dorit să fie atât de popular precum ursul brun care și-a făcut 400 de selfie-uri.

Cert este că după ce s-a ales cu celebritatea din întreaga lume, reprezentanții vor să-l găsească pe ursul cu pricina, pentru a-i aduce și mai multă notorietate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net