Otniela Sandu, momente de panică! A dat nas în nas cu ursul, la munte: „Mi-a înghețat sângele”

#Exclusiv Click!

Frumoasa Otniela Sandu e fan sporturi extreme! Nu-i place doar motociclismul, ci, mai nou, și alpinismul. În ultima sa drumeție pe cărări de munte a dat nas în nas cu....ursul!

Otniela Sandu (32 de ani) a trăit clipe de groază în ultima sa drumeție la munte. Tânăra este pasionată, mai nou, de alpinism, așa că a pornit-o cu niște prieteni să se cațere pe vârfurile muntoase.

Au poposit cu cortul peste noapte, pentru a face cele mai dificile trasee.

Din păcate, aventura lor s-a sfârșit cum nu se putea mai rău, căci au dat nas în nas cu ursul, în prima noapte când au campat în pădure. Otniela a tras o sperietură groaznică, atunci când s-a trezit cu ursul chiar lângă cort.

Peripețiile de groază ale Otnielei Sandu, în drumeție pe munte! „Gata să intre în cort!”

Atunci când am timp liber, îmi place foarte mult să călătoresc. Mai nou, îmi place să mă cațăr, îmi place alpinismul, vreau să fac în vara asta niște trasee dificile. Fac și alpinism, și motociclism. Sunt pasiunile mele. Acum am început deja traseul călătoriilor pe munte, e sezon.

Nu mi-e frică de accidente pentru că merg pregătită pe munte cu tot ce am nevoie. Muntele, însă, e imprevizibil. Nu poți ști niciodată ce te așteaptă.

Cu cortul am fost ultima odată când a venit ursul la noi! Era în apropiere, ne-am speriat! A venit pe lângă cort, am auzit zgomot foarte mare și fășâit! Mi-a înghețat sângele în vine! Mai pe ce să intre în cort. Într-o oră ne-am strâns totul, le-am pus în mașină și duși am fost!”, ne-a povestit Otniela, care a scăpat teafără și nevătămată de la întâlnirea de groază cu Moș Martin.

Cine este Otniela Sandu? Curtată și de Horia Tecău!

Otniela Sandu a devenit cunoscută cu prilejul emisunii „Supraviețuitorul”, din anul 2016, atunci când a ajuns până în finală. Ulterior, blonda a mai participat și în alte show-uri de succes, precum” Ferma Vedetelor” de la Pro TV, dar și în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Posesoarea unui trup de sirenă, frumoasa blondină are lipici la bărbați cunoscuți din showbiz. Până și tenismenul Horia Tecău făcuse o pasiune pentru ea, la un moment dat, însă Otniela l-a refuzat, pe motiv că nu ar fi deloc genul ei.

Otniela mai are două surori, care sunt deja așezate la casele lor, dar blonda nu se grăbește încă deloc la măritiș, deși are o relație de mai mult timp cu Radu Constantin.

Radu Constantin este un cunoscut influencer din România. Originar din orașul Vaslui, tânărul este celebru și ca actor, dar și ca regizor. Popularitatea lui a explodat atunci când a lansat serialul „DM”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net