Care e noua pasiune a Otnielei Sandu, alias Shakira de România? „Nu e o treabă de fete”

#Exclusiv Click!

Otniela Sandu sau „Shakira de România”, așa cum i se spune datorită trupului de invidiat, și-a găsit o nouă pasiune. Frumoasei influencerințe, absolventă de Jurnalism, îi plac motoarele și participă și la cursele de enduro. Mai are doar un vis: să-și ia o motoclicletă!

Otniela Sandu participă la cursele de enduro Sursa: Instagram
Otniela Sandu participă la cursele de enduro Sursa: Instagram

Otniela Sandu (32 de ani) este mare pasionată de sport. A descoperit cursele enduro de anul acesta, a jucat și poker și merge uneori și la călărie.

Șofez de pe la 18 ani. Nu am avut probleme în trafic până acum. Mai nou, merg cu motorul, așa că, cine știe, poate acolo o să am probleme că sunt începătoare”, ne-a povestit blondina.

Otniela Sandu: „Îmi place adrenalina!”

Otniela închiriază, deocamdată, motoarele, dar visează la momentul în care își va cumpăra o motocicletă.

Am carnet de motor. Îmi place viteza, dar sunt și responsabilă! Nu e viteza aia care te duce la lucruri rele. Motorul oricum era o treabă care-mi plăcea de când eram mică, am vrut să iau carnet. Ai mei oricum erau speriați pentru că nu e treabă de fete.

Nu am motorul meu încă, dar închiriez. Îmi place mai mult motocross-ul, să merg prin pădure, drumul mai cu adrenalină. Poate că o sămi iau motor, dar să conducă altcineva și eu să stau în spate așa”, ne-a mai spus Otniela.

Cine este Otniela Sandu?

Otniela Sandu este absolventă de Jurnalism, actriţă şi influencer. Aceasta a cochetat în trecut chiar şi cu make-up-ul. A devenit cunoscută cu prilejul emisunii „Supraviețuitorul”, din anul 2016, atunci când a ajuns până în finală.

Ulterior, blonda a mai participat și în alte show-uri de succes, precum „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, dar și în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Otniela mai are două surori, care sunt căsătorite, dar blonda nu se grăbește încă la măritiș. În prezent, aceasta este într-o relație cu Radu Constantin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net