Otniela, dezvăluiri din culisele emisiunilor la care a participat: «Nu primeam nimic»

Otniela Sandu a bifat multe emisiuni autohtone, având debutul pe micile ecrane, dacă putem să îl numim așa, cu emisiunea „Supraviețuitorul”. Iată cu ce bagaj de impresii a rămas în urma „turului” de emisiuni pe care l-a făcut, de-a lungul timpului.

Otniela, dezvăluiri din culisele emisiunilor la care a participat Foto: Instagram
Otniela, dezvăluiri din culisele emisiunilor la care a participat Foto: Instagram

Otniela Sandu, numită și „Shakira de România”, și-a câștigat notorietatea în urma particpării la mai multe emisiuni de reality-show, ulterior cochetând și cu actoria.

Otniela, dezvăluiri din culisele emisiunilor la care a participat

Tânăra s-a făcut remarcată în special după ce a făcut parte, în urmă cu 6 ani, din competiția „Supraviețuitorul”, care i-a deschis ulterior ușile și către alte emisiuni de divertisment pe care le-a bifat, precum „Ferma Vedetelor” sau „Bravo, ai stil!”.

Dintre toate formatele TV de succes la care a participat, Otniela își amintește și acum prin ce a trecut la „Supraviețuitorul”, ajungând atunci până în finala show-ului. Nu a reușit să câștige marele premiu, însă experiența a ajutat-o să vadă cu „ce se mănâncă” televiziunea.

Cum a trecut Otniela peste provocările de la „Supraviețuitorul”

Aceasta a vorbit despre modul în care a fost atunci „judecată” de telespectatori, în urma diverselor conflicte și discuții din emisiune, despre care cei de acasă bănuiau că ar fi „regizate”. Otniela a dezvăluit în același timp și cum a reușit să depășească situațiile-limită la care a fost supusă.

Asta a fost întrebarea pe care am primit-o cel mai mult când am ieșit de la «Supraviețuitorul», dacă se fac sau nu conflictele astea – nu, nu se fac!

Dacă tu intri în conflict cu cineva, automat primești întrebări legate de situația respectivă. Cum răspunzi tu și cum dai tu curs acelei situații ține doar de tine, de caracterul pe care îl ai, de principiile pe care le ai, de anumite ingrediente pe care ți le formezi în mulți ani! Nu te pune nimeni să fii într-un anumit fel!”, a declarat Otniela, pentru Cancan.

Cât despre condițiile din reality-show, ei bine acestea erau cât se poate de vitrege, a mai explicat ea. Tânăra s-a ales atunci și o infecție destul de urâtă la picior.

Mureai de foame, în primele două săptămâni nu am câștigat nicio probă, am avut o mână de banane d-alea micuțe de gătit și atât am mâncat, în două săptămâni. Am avut momente în care toți leșinam, nu primeam absolut nimic, doar dacă era o situație medicală destul de severă, atunci poate primeai un calciu sau ceva!”, a adăugat Otniela.

Citește și: Otniela, pregătită să devină mamă anul acesta? Ce spune despre căsătorie și copil

Ce spune Otniela despre oamenii care o judecă

În prezent, aceasta se mândrește cu comunitate de peste 200 de mii de utilizatori în mediul online, însă încă se mai lovește și de critici din partea celor care o urmăresc.

Nu a fost o problemă atât de mare, pentru că am încercat mereu să pun accent pe ce știu eu că sunt. Oamenii oricum te vor judeca și dacă ești frumoasă și deșteaptă, și dacă ești deșteaptă și mai puțin frumoasă, niciodată nu o să poți să împaci pe toată lumea! Orice aș fi făcut, nu mă plăcea oricum toată lumea!”, a mai precizat Otniela. După ce a tot fost curtată la emisiunile la care a participat, aceasta are în prezent o relație serioasă cu Radu Constantin.

Citește și: Încă 5 vedete anunțate la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Otniela și Ioana Filimon, de la „Fermă”, la modă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net