Otniela, pregătită să devină mamă anul acesta? Ce spune despre căsătorie și copil

Otniela Sandu are planuri mari pentru 2022! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre ce vrea să facă în viitor. Se concentrează pe actorie, dar nu spune NU dragostei!

Otniela Sandu are planuri mari anul acesta Foto: Instagram
Otniela Sandu are planuri mari anul acesta Foto: Instagram

Otniela a mărturisit că dacă va fi momentul potrivit, chiar și în 2022, ar putea deveni mamă. Superba blondă a spus că nu s-a gândit încă la căsătorie, dar că este pregătită să iubească în acest nou an.

"Anul ăsta simt că o să îmi rezerve surprize! Nu știu dacă mă mărit în 2022, dar o să iubesc și iubesc sigur în 2022. Despre copil, dacă ar fi și aș simți momentul aș face treaba asta, chiar și cu actoria.", a mărturisit Otniela în cadrul emisiunii Teo Show, joi (13 ianuarie). 

Otniela: "Am avut frustrarea că oamenii mă văd frumoasă și atât"

Otniela nu crede că va deveni milionară anul acesta, dar speranța moare ultima: "Nu cred că voi face primul milion de euro în anul 2022, dar cred că anul ăsta este un an care o să mă facă să radiez din multe puncte de vedere!"

Pentru că este o femeie frumoasă, Otniela spune că s-a confruntat și cu probleme din această cauză. Oamenii au prejudecăți și consideră că dacă o fată arată bine, nu este și deșteaptă, spune ea.

"Și eu mă confrunt cu treaba asta. Când vezi o fată frumoasă, te uți doar la ambalaj. Și uiți să mai descoperi ce se află în spatele ambalajului. M-a durut mult treaba asta. Sunt într-o perioadă în care nu mă mai deranjează chiar atât de tare ce spun alții sau ce cred alții, dar am avut mult timp frustrarea asta că, atunci când o să apar undeva, o să se uite lumea doar la faptul că sunt frumoasă și atât. Încercam să arăt, să zic ceva, să demonstrez că nu e doar asta. Dar mi-am dat seama că nu asta e soluția, să demonstrezi ca să te vadă ceilalți.", a mai spus Otniela.

Otniela Sandu este cunoscută publicului larg pentru participarea la show-urile de succes  „Bravo, ai stil! Celebrities”, "Ferma Vedetelor" și "Supraviețuitorul". 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net